USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Якість хліба у Нововолинську може погіршитися. ВІДЕО

25 Березня 2011 12:38
Минулого тижня Нововолинський хлібозавод використав усе своє борошно, яке було у його засіках, і хлібопекарське виробництво відчуло гостру потребу у надходженні сировини.
Тому у місті уклали договори на постачання борошна із аграрного фонду, – повідомляє Волинська ОДТРК.
«Підписані договори між аграрним фондом і ВАТ «Нововолинський хлібозавод», – розповіла начальник відділу побуту і торгівлі Нововолинської міської ради Євгенія Гнатина. – Проплачені ці договори, і з четверга почало борошно надходити на наш хлібозавод».
Від аграрного фонду надійшло на завод 70 тонн борошна вищого ґатунку, 80 – першого і 50 тонн житнього борошна.
Однак, кажуть у міськраді, якість хліба може погіршитися.
«Можливо, хліб трошечки втратить у якісних показниках, тому що поступило 28 тонн борошна другого ґатунку, – повідомила Євгенія Гнатина. – Можливо, асортимент буде трошечки змінено. Але дана потреба витримана, і борошно на даний час у Нововолинську є».
Зараз соціальні сорти хліба коштують 2 гривні 70 копійок. Більш якісні – значно дорожче. У магазин заводський хліб надходить регулярно, кажуть продавці і покупці. Проте його якість не завжди є однаковою.
До слова, із початку року ціна на хліб у Нововолинську зростала уже двічі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 25 Березня 2011 17:06
чи більше чиновники регулюють ціну хліба,тим гірша якість та дорожча ціна... нехай би Клімчук зі своєї кишені допомагає малозабезпечиним,а не за рахунок приватного бізнеса...
Як жити далі? Показати IP 28 Березня 2011 08:47
З чинушами із "чорним піднебінням", з брехунами і хапугами із Нововолинського міськвиконкому. Вага буханця виробництва Нововолинського хлібозаводу, який коштує 2,70 грн: білого - 0,5 кг, сірого - 0,6 кг. Це що - дешево? Нижче собівартості?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus