USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Якщо торговці працюватимуть без масок, міська влада закриє ринки

2 Листопада 2009 11:28

Заступник луцького міського голови Анатолій Пархом’юк зауважив, що у вихідні нічні клуби працювали у режимі карантину, окрім закладу «Чері», що на проспекті Волі. Про це 2 листопада йшлося під час засідання екстреного засідання міського штабу оперативного реагування з питань запобігання виникненню захворюваності на грип серед населення, – інформує репортер «Волинських новин».
Анатолій Пархом’юк розповів, що такий об’їзд розважальних закладів був зроблений у суботу. Він закликав власників закладів поставитися із розумінням до тих заходів, які вживаються. Заступник луцького керманича додав, що такі заклади повністю закрити не можливо, проте можна обмежити розважальні заходи у них.
Також заступник луцького градоначальника нарікає на те, що працівники ринків знаходяться на торговищах без масок. Він зазначив, що керманичі луцьких ринків попереджені про те, що якщо торговці працюватимуть без засобів індивідуального захисту, то ринки можуть закрити. «Прохання вже не спрацьовують», - сказав Пархом’юк. Він зауважив, що на луцьких торговищах необхідно провести перевірку на наявність «людей в масках». Адже, не всі серйозно поставилися до проти епідеміологічних заходів, хоча вони не є складними. «Штрафами обходитимуся не будемо, - заборонимо працювати», - резюмував Пархом’юк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Палахкотюк Показати IP 2 Листопада 2009 19:52
я не зрозумів, а шо торговцям супермаркетів і магазинів намордними не треба носити, тільки базарникам? а водіям? це шо під шумок мору відбувається лоббізм надприбутків маркетів за рахунок базарників?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus