USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ІАЦ «Луцьк» хочуть ліквідувати

11 Травня 2010 16:53
Депутат Луцької міської ради Микола Нікітюк запропонував віддати «бойовий листок» комунальну газету «Луцький замок» на приватизацію, аби скоротити видатки бюджету.

Про це сьогодні депутат заявив на засіданні постійних комісій депутатів при обговорені проекту бюджету Луцька.

Він зазначив, що виділяти 200 тисяч гривень бюджетних грошей на газету - забагато, краще ці гроші надати на інші потреби. Окрім цього засобу масової інформації, депутатів не задовольнило фінансування ІАЦ «Луцьк». «Ми ж можемо його теоретично ліквідувати?», - запитував міський обранець Юрій Корольчук.

Депутат Олег Іванюк зазначив, що нині потрібно «зменшувати усі можливі видатки, які можна зменшити». Стиснути пропонують і видатки на нетрадиційні види спорту, на які планують виділити близько півмільйона гривень.

Завтрашній розгляд «бюджетних питань» на сесії викликав бурхливі обговорення. Зокрема, прозвучала пропозиція заслухати усіх розпорядників коштів, директорів департаментів і «позадавати їм питання». І лише після цього приймати бюджет «за основу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ястребок Показати IP 11 Травня 2010 17:06
Я не є читачем "Луцького замку", проте в принципі утримувати муніципальну газету за кошти з міської казни - нормальна практика. А от ІАЦ "Луцьк" ліквідувати можна: вважаю, вистачить з мерії департаменту, очолюваного Пирожиком.
глядач Показати IP 11 Травня 2010 17:29
згадайте історію створення цього ІАЦ - нафіга він взагалі був? терпіти не можу коли повні профани беруться шось робити
Богдан1 Показати IP 12 Травня 2010 06:56
Це ж цікава схема: за народні кошти створюються бренди і засоби виробництва і розкручуються, а потім вони "своїм" продаються за безцінь!!! Цікаво, а кому припадеться ця газета за безцінь?
До речі Показати IP 12 Травня 2010 09:34
Той же ІАЦ створено ще 1997 року, а департамент у 2008. Отож бо нафіга було дублювати і створювати ще штат чиновників. Бо у департаменті аж 6 чоловік. Силище!!
Афродіта Показати IP 12 Травня 2010 10:01
Підтримую позицію Ястребка. Для міськради і справді вистачить деп.Пирожика.
))) Показати IP 12 Травня 2010 10:55
Ви шо, а де Фиба себе безкоштовно буде піарити? І закрийте Фибівську передачу "Лучани"
))) Показати IP 12 Травня 2010 12:28
А закрийте ще передачу "місто"!!!!!
Чайник Показати IP 12 Травня 2010 12:54
Ви що? За які кошти Рядавська буде фарбу для волосся купляти? Їй що тепер, перетворюватися у брюнетку? Вона ж бландинка - по формі і по суті! Вибачте, по формі вона свинка, морська ;-))
Катерина Лук'янчук Показати IP 12 Травня 2010 13:46
Уже давно пора ліквідовувати оті муніципальні газети. ЗМІ повинні пильно стежити і контролювати владу, а не співати їй дифірамби.
сусід Показати IP 12 Травня 2010 13:50
Оце так, тільки до Шиби добралася по-ближче, а тут ліквідують!? Що ж ця істерично-неврівноважена особа буде робити? На 8 годину на роботу приходити ми не вміємо, мінімум - на 11. Та й то так - пробігтися по кабінетах, зробити вигляд незамінного працівника і додомці десь так біля 16.00!Лафа повна була. Бєлов і Щур працювали там як йожики, а ордени всі Радавській йшли!!!
нго Показати IP 12 Травня 2010 14:02
Я цікавився багатьма структурами органів місцевого самоврядування, але такого цирку не бачив ніде! Інформаційно-аналітичний центр, департамент інформаційної політики, ще й якийсь чоловічок невисокий з камерою бігає скрізь і теж каже, що від міської ради. Хочеться мені познайомитися з керуючим справами, якому така ситуація видається дуже логічною і вдалою. А за Богдана Павловича взагалі мовчу (хоча голосував за нього, а може швидше проти Кривицького). По-моєму там уже нерви здали, якось дивно він виглядає і поводиться, а його рішення я навіть коментувати не берусь!
Ольга Показати IP 12 Травня 2010 17:48
Та на фіга ця газета "Луцький замок".Цих газет вже наплодилося стільки, що верне від них і всі одну одну копіюють.Ні однієї нормальної статті, аби за рахунок бюджету їх утримувати, сидять не фіга не роблять ці творчі працівники на подобі Світліковського, пристосуванець. Хай самі й утримують цю непотрібну нікому газетьоночку,зараз інформації вистачає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus