USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інтерактивний клуб улаштовував підпільні ігри на автоматах

15 Лютого 2010 11:55
Співробітники луцької податкової міліції викрили в обласному центрі Волині підпільний ігровий клуб, де всупереч забороні ігробізнесу пропонували клієнтам грати на автоматах. Вилучено 11 комп’ютерів, мережеві свічі та готівку - 9,5 тисячі гривень.
Факт надання платних послуг в одному із луцьких інтерактивних клубів встановили співробітники податкової міліції Луцької ОДПІ. Тут платні послуги лучанам-відвідувачам закладу надавали за допомогою програми-симулятора ігрового автомату «Віскі».
Адміністрація клубу на вимогу правоохоронців надала документи, що підтвердили законність використання приміщення. Щодо походження комп’ютерної техніки та програмного забезпечення, їх відповідності діючим стандартам, то відповідного документального підтвердження на час перевірки не знайшлося.
Податківці мали усі законні підстави вжити кардинальних заходів до порушника. Вилучено 11 комп’ютерів, мережеві свічі та готівку 9,5 тисячі гривень, що незаконно зберігалася у місці надання послуг. Остаточне рішення у цій справі – за судом, - інформує Луцька ОДПІ.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Piggy Показати IP 15 Лютого 2010 16:57
Так це ж "коню понятно" було із самого початку,що ігрові автомати і казино перейшли у віртуальний вимір.Навіть телеканали вже давним-давно про це говорили,а наші "доблесні" податківці тільки допетрали:)))
Nikita Показати IP 15 Лютого 2010 19:29
Ділитися треба з податківцями.Чи може забагато "попросили"?
Валера Показати IP 15 Лютого 2010 23:13
так в статті ясно написано "Адміністрація клубу на вимогу правоохоронців надала документи, що підтвердили законність використання приміщення. Щодо походження комп’ютерної техніки та програмного забезпечення, їх відповідності діючим стандартам, то відповідного документального підтвердження на час перевірки не знайшлося." - отже їх закрили не за ігри, а за те що стоїть піратський віндовс ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus