USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інтернетом від Beeline користується майже чотири тисячі лучан

1 Жовтня 2010 14:14
З квітня нинішнього року до високошвидкісного Інтернету від компанії Beeline підключилось майже чотири тисячі лучан.

У високій якості послуг компанії 1 жовтня пересвідчились журналісти, які скористалися можливістю познайомитися з новими технологіями та безпосередньо взяти участь у монтажних роботах по підключенню нового абонента широкосмугового Інтернету Beeline. Наталія Бобох, яка цього дня стала абоненткою «Beeline Інтернет вдома», запросила журналістів до своєї квартири і дозволила протестувати щойно підключену послугу.

«Користувачів приваблює насамперед простота підключення, адже, під’єднуючись до інтернет-послуг Beeline, не потрібно використовувати модем та інше обладнання. Важливим аргументом є і висока швидкість передачі даних – до 100 Мбіт за секунду. Однак найбільше приваблюють вигідні тарифи на домашній інтернет. Я, наприклад, підключилася до Інтернету, який коштує мені всього 29 гривень за місяць», – каже Бобох.

Про переваги технології FTTB розповів Валентин Гнатюк, директор Волинського регіонального відділення єдиного оператора зв’язку Beeline.

За його словами, перевагою широкосмугового «Beeline Інтернет вдома» є не тільки сучасна оптико-волоконна технологія, але й економні тарифи, гідна якість обслуговування та надійність послуги в цілому. Лінійка тарифів підходить для всіх категорій користувачів – незалежно від їх віку та рівня доходів. Крім того, всі користувачі отримують безкоштовний доступ до локальної мережі на максимальній швидкості.

В ряді міст України компанія на базі оптично-волоконної мережі вже надає цілий комплекс послуг, до яких входить не тільки доступ в інтернет, але й цифрове телебачення і телефонія.

Довідково:

Нову послугу доступу до мережі інтернет «Beeline Інтернет вдома» зі швидкістю 100 Мбіт за секунду, яка базується на сучасній оптичній технології FTTB, в Луцьку Beeline запустив у квітні нинішнього року. Ця технологія використовується для швидкісного доступу до інтернету, і, окрім Луцька, вже використовується у 19 містах України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
* Показати IP 1 Жовтня 2010 15:21
Може хтось з користувачів напише свою думку про цей Інтернет. Хочу підключитись, проте ще у роздумах...
Dizel1985 Показати IP 1 Жовтня 2010 18:02
юзаю второй месец полностью всем доволен чесно советую....
OlegJM Показати IP 1 Жовтня 2010 18:41
Потрібно казати людям, що 29грн., це до Нового року і ще з негативу, ліміт трафіка.
Drive Показати IP 1 Жовтня 2010 20:07
Інтернет - вищої якості. Пересидів на усіх провайдерах,крім тих,що ідуть без дроту. Дата груп,УкрТел,Аверс - все це не те,що є у Білайна. Доступна ціна - висока якість
Vigilante Показати IP 1 Жовтня 2010 22:26
Низькі тарифи будуть тільки спочатку, а коли Пчолка набере абонентську базу, то гайки прикрутить дуже швидко. Тому поки залишаюся на ОГО, до нового року точно, а там подивимось.
Волиняка Показати IP 2 Жовтня 2010 19:34
Я повністю згідний з Vigilante.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus