USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Інвестори не спокусилися на луцьке майно

24 Листопада 2009 18:16
Аукціон луцького майна, з якого мали продати чотири великі об’єкти нерухомості, не відбувся через відсутність заявок.
У коментарі «ВН» заступник директора департаменту економіки, начальник відділу майна міської комунальної власності Луцькради Тарас Яковлєв розповів, що майновий аукціон мав відбутися вчора, 23 листопада, проте заявок на майно не з’явилося. Тарас Яковлєв додав, що інвестори таки цікавилися майновими об’єктами, але в передостанній день перед аукціоном зауважили, що не подадуть заявки.
Начальник відділу майна міської комунальної власності запевнив, що об’єкти припали до душі бізнесменам, котрі, за його словами, оглядали об’єкти з будівельниками і навіть «щось підраховували». За словами заступника директора департаменту економіки, намітилося навіть двоє потенційних інвесторів.
Нагадаємо, що вирученими від аукціонів коштами луцька міська влада мала «залатати дірки» у бюджеті розвитку обласного центру Волині. Нагадаємо, що на аукціон виставляли чотири об’єкти нерухомості. Зокрема, три об’єкти нерухомості, за словами луцького мера Богдана Шиби, невеличкі, а один великий – приміщення колишнього готелю на вулиці Крилова. Його стартова ціна складає близько 4 мільйонів 200 тисяч гривень без ПДВ, решти об’єктів – 1,5-2 мільйони гривень. Тому загальна стартова вартість чотирьох лотів торгів – близько 7 мільйонів гривень.
У підсумку ці чотири об′єкти намагатимуться продати з молотка 30 грудня.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юка Показати IP 24 Листопада 2009 20:08
звичайно, де ж ви знайдете такого дурня, що спокуситься придбати руїни за 4 мільйони 200 тисяч гривень без ПДВ (і це тільки стартова ціна). інвестори себе поважають, а особливо гроші уміють рахувати і знають у що їх вкладати. реальна ціна того приміщення у кілька разів нижча експертної, погодьтеся.
seal Показати IP 24 Листопада 2009 21:48
А ще напередодні президентських виборів ніхто не хоче робити значних капіталовкладень. Невідомо ще, хто прийде до влади і як воно все може повернутись!!!
alex Показати IP 25 Листопада 2009 07:23
Такаж сама ситуація і з аеропортом. Нікому він не потрібний.
хз Показати IP 25 Листопада 2009 08:45
не вдалось шибі зрубати бабла, але вихід все ж таки є - і це ми з вами - платники податків, треба підняти ціни на комуналку і полатати всі дірки які наробили праффесіанали з б.хмельницького 19. да речі, чи в курсі наші шановні лучани, шо ціни на комуналку у нас вже такі самі як у києві, але ж нема межі тупості та праффесіаналізму наших міських, як та кажуть, очільників...
Таня Показати IP 25 Листопада 2009 13:32
За такі гроші хай ліпше валиться. Бізнесмени мудрі люди і кожну копійку вміють прораховувати. То тільки міська влада може сподіватися на "залатування дірок" за рахунок "легких" грошей. Не треба намагатися зробити когось дурнішим, а жити по-чесному.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus