USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Із луцьких вулиць крадуть люки і дорожні знаки. ФОТО

19 Квітня 2010 11:09
До зникнення каналізаційних решіток і люків у Луцьку торік додалося викрадання дорожніх знаків.

Директор КП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич розповів, що через крадіжки підприємство почало саме виготовляти дорожні знаки. Для цього їм знадобився спеціальний дозвіл від ДАІ. Тепер – у підприємства широкий спектр дорожніх знаків.

Директор розповів, що з вулиць міста прдовжують зникати каналізаційні люки – їх викрадають мисливці а металами. Загалом викрадено 107 решіток зливової каналізації.

Міський голова Богдан Шиба тоді назвав це «пошестю». У тиждень із шляхів обласного центру Волині зникає до 30 решіток і каналізаційних люків.

«Це вже переросло у стихійне лихо», – сумно пожартував міський голова.

В 2007-му за кошти міського бюджету придбано 14 одиниць техніки для обслуговування мереж зливової каналізації та поточного ремонту доріг на 3,5 мільйона гривень.

Створено бригаду, яка щорічно обслуговує до 60 кілометрів мереж зливової каналізації, виготовляє та встановлює решітки. В 2009 році встановлено 178 решіток. Загалом за чотири роки – 617.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
SysR Показати IP 19 Квітня 2010 12:14
Цому не зробити люкі які могли б відкриватися але кришка була б прикріплено до основи завісом так як це роблять в євросоюзі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus