USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із міської влади «вибиватимуть» кошти для сміттєзвалища

14 Квітня 2010 17:34
Реконструкція сміттєзвалища у селі Брище поблизу Луцька - на другому етапі.

«Залишилося «вибити» гроші на сесії Луцькради. І вже наприкінці квітня приступити до робіт на сміттєзвалищі. Потрібно до кінця року завершити рекультивацію земель і розширити полігон для твердих побутових відходів», - сказав заступник міського голови Борис Сорока.

Розширеного полігону вистачить на 4 роки. За цей час можна подумати - як бути із будівництвом сміттєпереробного заводу. Реконструкція сміттєзвалища коштуватиме 3 мільйони 728 тисяч гривень.

Думки про те, що депутат Волиньради, директор ТзОВ «НЕП» Віктор Кобринчук веде переговори із шведськими інвесторами про будівництво під Луцьком сміттєпереробного заводу, Борис Сорока відкидає.

Мовляв, Кобринчук «веде інвесторів уже два роки».
Нагадаємо, що голова облради Анатолій Грицюк розповів, що незабаром стане відомий результат перемовин зі шведськими інвесторами щодо будівництва заводу. Інвестори спочатку вирішили побудувати сміттєпереробний завод у Донецьку. Проте проти цього виступили місцеві мешканці. Тому шведи їдуть до нас.

Грицюк додав, що Кобринчук уже витратив 15 мільйонів гривень на технічну документацію для будівництва заводу.

Довідково:

У жовтні 2008-го Анатолій Грицюк заявляв, що сміттєпереробний завод буде вже наприкінці 2009-го. Однак наступного року спікер облради був обережнішим: заявляв, що «завод таки будуть. Ми підписали договір з двома фірмами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus