USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Калуша «розжалували». У луцьких освітян – новий начальник

23 Березня 2010 09:47
Підозрюваного у хабарництві начальника управління освіти Луцької міськради Сергія Калуша звільнили із посади.
Під час оперативної наради міський голова Богдан Шиба нагадав присутнім про «неприємну подію в управлінні освіти, котра трапилася минулого тижня». Подію луцький мер назвав «провокацією».
«Але факт все-таки стався. Тому своїм розпорядженням я звільнив Сергія Калуша і перевів його на посаду головного спеціаліста управління освіти. Це рядова посада. Так буде до закінчення розслідування», - сказав Шиба.
Також міський голова доручив заступнику Миколі Іванюку створити спеціальну комісію, котра опікуватиметься службовим розслідуванням в управлінні освіти.
«Там більше підводних течій, ніж фактів. Потрібно дослідити мікроклімат в колективі. Такий речей не має бути», - сказав Шиба.
Він наголосив, що управління освіти є надзвичайно важливим у виховному плані. «Я більш ніж переконаний, що це – провокація. Треба дати цьому належну оцінку, щоб подібне не повторилося», - зауважив луцький мер. Головою комісії, котра проводитиме службове розслідування, став заступник міського голови Анатолій Пархом’юк.
Також луцький мер представив чиновникам та журналістам нового керівника управління освіти. Нею стала Анжела Масиник, котра до вчорашнього дня працювала директором школи № 10.
Луцький міський голова наголосив, що непорядним речам треба покласти край. Також він вважає, що ситуацію в управлінні освіти спричинили «політичні першопричини, а ніж професійні». «Треба поставити крапку», - резюмував Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Всезнайко Показати IP 23 Березня 2010 10:00
Напевно Анжела Масиник і підставила Калуша...
VSC Показати IP 23 Березня 2010 10:30
Провокация? А чтож он такой неустойчивый, три раза провоцировали, и все три раза он соблазнился?
всезнайку Показати IP 23 Березня 2010 10:48
вона не підставила, вона просто не буде позоритись за 500 грн. Якщо брати то брати!!!
Анонім Показати IP 23 Березня 2010 10:55
За такі інтерв"ю при Сталіні розстрілювали б. Додуматись - взяв хабар бо на це були "політичні першопричини". Мікроклімат такий, панімаєшь. За це треба і мера, і Калуша до стінки. Ще можна зрозуміти, коли йому на хліб не хватало, і змушений був якось дітей прогодувати. Але в даному випадку призначення хабарника головним спеціалістом - це діагноз меру.
Лучанин Показати IP 23 Березня 2010 10:57
Знаю Анджелу Віталіївну, ще коли вона була вчителькою історії у 21 школі. Нормальна, адекватна, приємна людина. Скажи, що стане начальником управління освіти - тоді ніколи б не повірив. Ну, одне з двох: або чиновник таки може бути "з людським обличчям", або я чогось не знаю :-)
Нововолинськ Показати IP 23 Березня 2010 11:08
А не має піти разом з Калушем і Шиба - якщо він дійсно підтримує демократичні і моральні цінності?
myown Показати IP 23 Березня 2010 11:10
Я тож знаю Анжелу со школы))уроки - абычто, но человек приятный однозначно))и безпонтовый - точно))учитель сможет справляться с этой работой, я так думаю))
все? Показати IP 23 Березня 2010 12:33
мабудь пані анжела і хороша жінка, але чи витримає таку марудну роботу?відгукніться ті, хто вчителював з нею і хто був учнем
учитель Показати IP 23 Березня 2010 12:49
Пархом"юк уже був головою комісії, коли хотіли Войнаровського звільнити...Не смішіть людей, Богдане Павловичу! Ще по Пархом"юку потрібно комісію створювати. Призначте краще вже Іванюка, той хоч му-му, але на роботу ходить пунктуально
спостерігач Показати IP 23 Березня 2010 12:52
Кревська напевно лютує! Так старалася, а тут на тобі - якась директорка не модна буде її начальником!
обізнаний Показати IP 23 Березня 2010 15:56
невже БЮТ підставив Калуша?Разом з Калушем (при нормальному функціонуванні правоохоронних органів) мав би йти і Шиба,бо це вже який по черзі скандал з хабарями?А то ж він і організував систему вертикалі хабарництва в місті та комунальних структурах.
Знаючий Показати IP 23 Березня 2010 19:35
Спостерігачу: Анжела Масиник насправді досить хороший, компетентний, модний спеціаліст і як педагог, і як адміністратор!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus