USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Каналізація Луцька не витримає снігу, - мерія

16 Лютого 2010 12:07
Чиновники попереджують: зливна каналізація Луцька може не впоратися з об’ємами талої води, яка поллється навесні.
Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міський голова Богдан Шиба. Він зазначив: для того, щоб відвернути затоплення каналізаційної системи в проблемних ділянкам міста копатимуть траншеї, рови та канави.
Мер зазначив, що вже застосовані всі засоби комунальних підприємств Луцька, а також Міністерства з надзвичайних ситуацій. 
Для подолання ймовірного підтоплення міста сьогодні почнеться очищення від снігових кучугур на вулиці Лесі Українки. Далі комунальники візьмуться за інші стратегічні вулиці міста.
Нагадаємо, що підтоплення Луцька очікується вже в четвер. Адже тоді метеорологи прогнозують потепління.
Сьогодні на оперативній нараді начальник міського управління МНС та цивільного захисту Олександр Рой повідомив, що нині сніговий покров сягає 39 сантиметрів.  
За оперативними даними, товщина криги в річці Стир сягає 22 сантиметри. А рівень вод у річці - 383 сантиметри. Рой каже, що до підтоплення заплав Стиру залишається 177 сантиметрів.
У воді можуть опинитися п’ять підприємств: ВАТ «Спектр», складські приміщення колишньої бази річкового порту, Парк культури імені Лесі Українки, зоопарк, готель «Світязь» і будинок фізкультури «Спартак». Імовірно, заллє вулиці Йова Кондзелевича, Надрічної, Кафедральної та Заводської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучанка Показати IP 16 Лютого 2010 14:27
сніг треба з вулиць вчасно прибирати Богдане Павловичу!!!!!
Небайдужа Показати IP 16 Лютого 2010 21:59
А навіщо в місті вулиці від снігу прибирати-рівняймось на Київ чи не так?Де техніка? Невже все спродали? Лучани, купляймо гумові човни!!!Але не забудьте пана шибу до машини підвезти-не зададма звичайно
goodok Показати IP 17 Лютого 2010 10:15
дивує кількість тракторців, що чистять пішохідні доріжки. Цікаво було б подивитись на економічне обгрунтування такого нововведення. На це витрачено, напевно, мільйони живих або кредитних грошей. А це удар по бюджету міста в кризу. Чи не можна було ефективніше ці гроші застосувати? З доріжками цілком справлялися б і неавтоматизовані двірники, а от машин для збору та вивезення снігу зараз точно бракує
Для goodok Показати IP 17 Лютого 2010 10:47
Ти умнику не пробував хоча б з двісті метрі тротуара лопатою почистити від снігу? Чи якщо маєш "автоматизований" язик, то це вирішення всіх проблем?
goodok Показати IP 17 Лютого 2010 12:39
Для goodok, та заспокойся, тут не чат, тут коментарі до статті, тут люди виражають свої думки. Вільно, відкрито, демократично. І представники влади, яких справедливо "обі..рали" повинні тихенько визнати поразку і зникнути, а не подавати останній нікчеиний голосок.
goodok Показати IP 17 Лютого 2010 12:44
І доречі, чистити пробував - непогано виходить. А Ви, пане Олеже пробували? Ой, вибачте, я ж забув, що у Вас все тракторці чистять, Ви ж в нас АВТОМАТИЗОВАНИЙ керівник... P.S. Читачі, звиняйте за флуд, але коли ці чиновнички починають грубити, навряд чи хтось з Вас терпів би
Цап Показати IP 17 Лютого 2010 12:48
Часами переглядаєш форуми та розумієш який народ дебіловатий в своїй злобі. Багато тракторів - погано бо багато, мало - погано бо мало. Техніка працює - в людей каторжну роботу забирають, люди працюють - експлуатують людську працю. За думкою googka треба було міський раді Камазів накупити на три місяці для вивозу снігу, о це було б розумне рішення!!!
Для goodok Показати IP 17 Лютого 2010 12:52
"...тут люди виражають свої думки" - а з якого часу цапи людьми стали?
goodok Показати IP 17 Лютого 2010 14:47
Про тракторці: все ведеться до того, що тракторці - погана "показуха". Вони виконують свою роботу, безумовно, але це не те, на що викидати треба мільйони в розпал кризи. Та й були набагато фінансово успішніші роки, коли можна було дозволити собі це. Зараз успішно працювали б люди, були б робочі місця, такі потрібні їм. А от про особисті образи скажу: ніхто з коментаторів не дозволяє собі ображати конкретних людей. Тут тільки КРИТИКУЮТЬ. Якщо ж пане Савчук за всю свою ганебну чиновницьку кар'єру не засвоїв елементарних правил спілкування, то він сам підтверджує, що місце його далеко не серед цивілізованого населення. Тому надалі пан Савчук (або найближчий його представник), якщо хочете когось образити - говоріть це в лице, щоб вам могли "в лице" достойно відповісти. Цапюк можливо й дізнається про ці Ваші образи, але він не той, хто буде опускатись до Вашого морального рівня...
злата Показати IP 18 Лютого 2010 14:19
Розумне рішення було б не скорочувати двірників,які чистили від снігу двори і не приватизовувати грейдери,які куплені за рахунок міського бюджету ,а також і вишку,яку тепер використовують для збивання бурульок з дахів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus