USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Зливову каналізацію біля луцького будинку роблять три роки

24 Червня 2015 18:38
Гроші на зливову каналізацію біля будинку по проспекту Відродження, 14 були виділені ще в 2012 році. Однак, під’їзд будинку заливає під час кожної зливи.

Про це стало відомо під час 75 чергової сесії міської ради сьогодні, 24 червня.

Депутат міської ради Сергій Сівак повідомив, що будинок по проспекту Відродження, 14 постійно заливають талі й дощові води. Часом рівень води підходить до третьої сходинки.

Зі слів депутата, будинок розташований в низині, тому проблеми зі зливовою каналізацією виникають постійно. Вода запиває підвали, побутову каналізацію.

У 2012 році луцькі депутати виділили 200 тисяч на усунення таких недоліків. Від будинку по проспекту Відродження, 12а зливову каналізацію зробили.

А ось біля 14-го будинку каналізації не зробили, хоч і кошти були виділені. Цього року, каже депутат Сергій Сівак, цей об’єкт не включили в перелік житлово-комунальних об’єктів, які будуть ремонтувати.

Луцький міський голова Микола Романюк після оголошення запиту поспішно заявив, що об’єкт «в роботі». Та Сергій Сівак зауважив: «Каналізація в роботі з 2012 року, а віз і нині там». Відтак він попросив депутатів підтримати його депутатський запит. Однак, достатньої кількості голосів запит не набрав.

Разом з тим, основним аргументом наразі, чому не приводиться до ладу зливова каналізація, є, власне, постійна нестача коштів.

Нагадаємо, на обслуговування, ремонт, очищення зливової каналізації з бюджету Луцька виділено більше півмільйона гривень, кажуть в департаменті ЖКГ. Але рясні зливи, якими час від часу місто щедро поливає природа, перетворюють Луцьк на маленьку Венецію. Комунальники радять лучанам просто перетерпіти тимчасові незручності, мовляв, за 40-60 хвилин вода зійде - і сліду не залишиться. І все не тому, що вони такі несумлінні. Просто каналізація не справляється, - розводять руками в міській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дерибан Показати IP 24 Червня 2015 18:48
Луцькій міській раді села давай...Землю гниди вміють дерибанити тільки, а більше нічого !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus