USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто повинен закривати люки: чиновники радять дивитися під ноги. ФОТО

12 Лютого 2010 16:23
У Луцьку жодна зі служб не відповідає за відкриті каналізаційні люки без кришок. Тим часом городяни ризикують упасти в колодязі.
Лучани, які сьогодні близько обіду йшли тротуаром у напрямку до Київського майдану зі сторони проспекту Волі, ризикували впасти у напіввідкритий каналізаційний люк, з якого парував окріп. Поруч не було ніяких загороджень. Не було і працівників ЖКП.

«ВН» вирішили з’ясувати, до кого обурені мешканці міста могли би звернутися за допомогою. Хто саме мусить закрили люк хоча би до настання темряви.
Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький повідомив, що за каналізаційні люки відповідає чимало служб.
«За теплові мережі відповідає «Луцьктепло» чи «Луцьктеплоенерго», за інші – «Луцькводоканал». Ще є люки телекомунікаційні. Кожна служба відповідає за своє майно. Але контролюють їх ЖКП та наш департамент», - повідомив чиновник.
На запитання, як можна розпізнати люки за приналежністю до служби, Кубіцький порадив уважно придивитися до відкритого люка.
«Якщо з люка йде пара – це тепломережі. Якщо заглянути в люк з телекомунікаціями, то там можна побачити різні кабелі. Якщо пара не йде і немає кабелів – це водоканал», - провів «лікнеп» посадовець.
Уточнив він і де саме «ВН» зафіксували незакритий люк. Чиновник запевнив, що особисто проконтролює, щоб відповідні служби його закрили.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 12 Лютого 2010 17:18
та їм плювавти ...два тижні тому особисто звонила на гарячу лінію, шо нема люка біля будинка Коперніка 51, а в мерії далі плювати...посеред слизького тротуару двометрова яма...ГАНЬБА МЕРІЇ...
kozak Oleg Показати IP 12 Лютого 2010 20:56
Ну, що не можна придумати якісь замки на люки?
Вікінг Показати IP 12 Лютого 2010 22:04
Скільки треба, щоб сталося трагедій аби влада нарешті зробила щось дієве. Замінувати ті люки, щоб ніхто непрофесійними руками його не відкрив.
Зиновій Пипка Показати IP 12 Лютого 2010 23:58
Єдріт твою дівізію, одні кажуть - дивися вгору, бо сосулька трепанацію черепа зробить, інші під ноги, то пачувствуєш себе черепашкою ніньзя...
goodok Показати IP 13 Лютого 2010 11:16
Зиновій Пипка: розсмішив))) Дійсно, якась полоса випробувань для лучан. Але назва статті невдала. За люки хтось таки відповідає! І якщо гарно давити, то довести вину можна. Нехай люк відкрили зловмисники, ну то давно треба було напрягти залишки інтелекту і впровадити люки із замками. Розумних людей та ідей вистачає! Просто чиновництво не зацікавлене, от і все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus