USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Клімчук, виходь!», - мітингувальники під ОДА. ФОТО. ВІДЕО

5 Листопада 2013 15:29
«Губернатор Волині робить все, щоб провести вибори нового голови федерації футболу області за закритими дверима. Дзвонять та погрожують звільненням з роботи працівникам бюджетної сфери, які є делегатами майбутньої конференції», - Юрій Конкевич, прес-аташе футбольного клубу «Волинь».
Понад тисяча людей (уболівальників ФК «Волинь», гравців, працівників клубу, членів молодіжних громадських організацій та просто небайдужих лучан) зібралася біля приміщення обласної державної адміністрації Волині з вимогою до її голови, Бориса Клімчука, «прибрати руки геть від волинського футболу».
ЧИТАТИ ЩЕ: Клімчук і Столяр хочуть знищити волинський футбол? ВІДЕО
«Волинський футбол перебуває зараз не в найкращому стані - жалюгідне фінансування, мізерна матеріально-технічна база. Як у федерації футболу Волині, так і в містах області, говорять про вкрай недолуге та непрофесійне керівництво футбольною організацією Василем Столяром. Нам відомо, що ви активно перешкоджаєте тим позитивним змінам, які пропонують кандидат на посаду голови федерації Юрій Савчук та його команда. Ці люди готові не просто імітувати роботу федерації, а насправді відродити футбол на Волині.
Борис Петрович, якщо ви запевняєте, що не маєте та не хочете мати ніякого відношення до волинського футболу, то, будь ласка, будьте послідовні, та не заважайте іншим. Далі – ми без вас. З повагою, футбольна громадськість Волині
», - йдеться у зверненні до очільника області.
Поки великолюдний натовп невтомно скандував «Ганьба!», «Клімчук, виходь!», «Руки геть від волинського футболу!», учасники мітингу розповіли, що вимагають прозорих виборів нового голови обласної федерації футболу, та звинуватили очільника області у непослідовності:
«Він каже, що йому не треба футбол, а у нас є документальне підтвердження у протилежному. Він двічі подавав свою кандидатуру на посаду обласної федерації. Як це розуміти?», - обурюється пан Василь.
Уболівальники наголосили, що під час прес-конференції після матчу проти «Шахтаря» кандидат на посаду керівника обласної федерації футболу Юрій Савчук чітко озвучив суму коштів, які можна інвестували у розвиток футболу в області. Мова йде не лише про ФК «Волинь» безпосередньо, адже є ще молодіжні команди у районах. А там, як розповів референт-секретар клубу Андрій Розтока, грають на полях, які були покладені ще поляками у тридцятих роках минулого сторіччя.
«Клімчук ще в середу стверджував, що він не є футбольним функціонером та відношення до футболу не має. А в п’ятницю, після перемоги над «Шахтарем», він раптом стає великим уболівальником ФК «Волинь». А сьогодні взагалі дозволив собі проігнорувати звернення, і не вийти до людей. Каже, що в нього обід», - обурюється ще один учасник мітингу Богдан.
Схоже, вимоги та звинувачення у перешкоджанні чесним виборам голови федерації футболу Волині, зовсім не голослівні. Так, цікаві подробиці «передвиборчого процесу» Волинським Новинам розповів прес-аташе клубу Юрій Конкевич:
«Делегатам майбутньої конференції, які працюють у бюджетній сфері, та не можуть самі себе захистити, телефонують і погрожують звільненням. Нас обурює така нечесність та непрозорість виборів. До цього часу навіть немає точного переліку делегатів. Про самих кандидатів на посаду ми дізналися тільки нещодавно».
Сам адресат послання вийти до громади бажання не виявив. Тому друкований зразок звернення Борису Клімчуку поніс секретар-референт ФК «Волинь» Андрій Розтока.

Щоправда, у приймальні йому повідомили, що зареєструвати звернення працівники не можуть. Мовляв, не дотримана процедура його подання.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
федір Показати IP 5 Листопада 2013 15:47
дураки і все. кому треба той футбол. краще гроші виділити на хворих дітей а на футбол самі шукайте спонсорів
ілона до федір Показати IP 5 Листопада 2013 16:00
Якраз, щоб діти росли здоровими, потрібно займатися спортом, тим самим футболом, а не пити чи курити по підворіттям.Наш футбол об'єднує багато перспективних спортивних молодих людей. Респект їм
doc до федір Показати IP 6 Листопада 2013 11:06
Сам .......
Злий до федір Показати IP 6 Листопада 2013 11:56
100%
Лучанин Показати IP 5 Листопада 2013 15:49
Молодці!Тільки так можна змусити владу себе поважати! Клімчуку ганьба! Думає,що завжди зможе всіх надурити!
Александр до Лучанин Показати IP 5 Листопада 2013 15:54
Вот она, великая семряжная правда от истощенного жизненными трудами лучанина!
Ольга Показати IP 5 Листопада 2013 15:58
Розтока - неблагодарна людина! Ну нехай... Бог йому судья!!!
СБУ до Ольга Показати IP 5 Листопада 2013 16:59
Олю,а хто для тебе благодарна людина,перевертень та брехло царь Борис чи в тебе з Андрієм якісь особисті "терки".
йован до СБУ Показати IP 5 Листопада 2013 19:19
це той розтока що в свый час выд клымчука багато що отримав
СБУ до Ольга Показати IP 5 Листопада 2013 17:12
Олю,а хто для тебе благодарна людина,перевертень та брехло царь Борис чи в тебе з Андрієм особисті"терки".
ФАН Показати IP 5 Листопада 2013 16:05
ВН ВІЗЬМІТЬ ІНТЕРВЮ В КЛІМЧУКА ПО ЦЬОМУ ФАКТУ
Фан Показати IP 5 Листопада 2013 16:47
Клімчуку футбол не потрібен. Як скажуть Даунецкі так і буде.
Senator Показати IP 5 Листопада 2013 17:17
Фотка Розтоки опертим на стіл перед Валентиною Петрівною викликала дежавю... РІк десь так 2006-2007 - тільки тоді він їй чесав про інше.
вася Показати IP 5 Листопада 2013 18:28
нащо той футбол???? кому треба хай грає собі на здоров"я і Борю не винить
футболіст Показати IP 5 Листопада 2013 18:51
Розтока нагадує мені свиню. Чи може Собакевича з "Мертвих душ"? Людина без мізків.
він Показати IP 5 Листопада 2013 19:21
валентина не даремно так усміхаеться,знає добре розтоку
Юра Показати IP 5 Листопада 2013 20:48
Що ж ви всі люди такі невдячні?:( А хто ці футбольні школи починав, розвивав, коли ще Волинь у першій лізі була, забули - Василь Столяр! А скільки ці "інвестори" в клубі? І їм вже панувати у Федерації футболу регіону захотілося? Може спочатку щось зробите для клубу, а потім будете права качати? А то тільки все на словах і на всьому готовому і тут раптом їм владу заважає, а самі ні-чо-го, а тільки прикриваються благими справами і все бла-бла...! А Столяр скільки з "владою" воював і робив для клубу?! А ці що? Віджимають клуб і влади хочуть, ось що вони роблять! Це для тих хто сліпий і нічого не бачить!
Іван Показати IP 5 Листопада 2013 20:59
Ти лох поняв якщо ти не вболіваєш за футбол, чи ти хоч вболівати за чорних„Шахтар” чи „Динамо”!!
ІванУ Показати IP 5 Листопада 2013 21:47
Шкідливо таким видавати 25-35...гривень!:) Люди ходять тільки на мітінги, а на футбол ні-ні, бо не знають хто зараз грає у Волині, 4 українця набирають для ліміту, а решта - легіонери!:) Хоч би проконсультувався яка ситуація у клубі, а потім строчив несенитницю!:)
Вболівальник Показати IP 6 Листопада 2013 06:56
А який з Савчука президент, бокс пропукав, і футбол пропукає, з ним футболу не буде
Петро Верзун Показати IP 6 Листопада 2013 18:35
До чого тут той футбол? Понабирають іноземних гравців, відмивають гроші, хочуть мати майно і нічого не робити. ФК "Волинь" приватна структура і ОДА до них має таке саме відношення як до інших суб"єктів господарювання. Толку з тієї команди, одрім відмивання грошей для власників, немає і не буде. Так що не треба маніпулювати людьми. Стосовно здорового способу життя - то кожен може собі займатися чим хоче, а ФК "Волинь" тут до "лампочки".
ліберал2 Показати IP 7 Листопада 2013 00:41
Типовий приклад маніпуляції громадською свідомістю.. Звісно багатьом не байдужа доля ФК "Волинь", але усі свідомі лучани розуміють, що клуб і його вболівальники "інвестори" використовують як інструменет в політичних ігрищах, чого вартий "гавномет" на 2+2 в Профутбол..
луцький іммігрант Показати IP 7 Листопада 2013 15:09
клімчук на пенсіюююююююююююююююю
кім Показати IP 7 Листопада 2013 15:59
клімчук лицемір і брехун0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus