USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Колишній заступник Шиби - у виконкомі міськради Тернополя

1 Грудня 2010 12:25
Колишній заступник луцького міського голови Богдана Шиби Владислав Стемковський затверджений членом виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Про це йдеться у повідомленні сайту Тернопільської міської ради.

Стемковський наразі працює радником міського голови Тернополя на громадських засадах.

Владислав Стемковський «працюватиме у сфері впровадження системи надання міською радою якісних муніципальних послуг громадянам відповідно до європейських стандартів», - йдеться у повідомленні.

Фото - сайту Тернопільської міської ради
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 41
Manhattan Показати IP 1 Грудня 2010 12:41
Владислав Стемковський: «В мені «вбили» чиновника» 03 вересня, 9:26? http://www.volynnews.com/news/analytic/vladyslav_stemkovskyy__v_meni_vbyly_chynovnyka/ Хто був біля корита, той від нього не выіступиться!
Вікторія до Manhattan Показати IP 1 Грудня 2010 15:47
А член виконкому - чиновник? Зарплату за це отримує?
Юрист до Вікторія Показати IP 1 Грудня 2010 16:52
Ясно що ні, член виконкому це взагалі не працівник міськради і не чиновник, відповідно і зарплату ніхто не платить - це на "общественных началах"
Богдан до Manhattan Показати IP 1 Грудня 2010 16:34
В Луцьку перемогли комсомольці та перефарбовані комуняки, так що правильно зробив, немає що зараз тут робити!
Drink до Богдан Показати IP 1 Грудня 2010 16:48
А в Тернополі що, перемогла Батькивщина, що БЮТівці кадри зі всієї України стягують?
drink to drink до Drink Показати IP 1 Грудня 2010 17:11
В Тернополі перемогли нормальні пацани зі Свободи і мер теж свободівець, так що політика тут напевно ні до чого, просто звичайна вербовка
Українець Показати IP 1 Грудня 2010 13:23
"Владислав Стемковський «працюватиме у сфері впровадження системи надання міською радою якісних муніципальних послуг громадянам відповідно до європейських стандартів», - йдеться у повідомленні." В Луцьку так навпроваджував,що аж страшно,тепер у Тернополі мутити буде.
Bum до Українець Показати IP 1 Грудня 2010 16:13
Цікаво ци Романюк повідмовляється від тих реформ що робив Стем? Думаю що ні, а буде показувати який він крутий європеєць ;-))
Tarantino до Bum Показати IP 1 Грудня 2010 16:19
А чо ви вирішили, шо МЯР його до себе хотів? Це після того, як Стемковський усім розповів, шо у Романбка в штабі юристи тупоголові працювати, які купу помилок на виборах наробили? Я вас умаляю. Таких як Владислав Романюку точно не треба. Йому такі як Кравчук чи Вербич - в самий раз
мишка Показати IP 1 Грудня 2010 14:02
Цю статтю, де у Стемковського щось "вбили", треба тернопілянам перенаправити, нехай почитають, щоб він у них когось, чи щось не вбив! :)
ЖКГ до мишка Показати IP 1 Грудня 2010 16:20
Ти читай цю статью по вечорах своїм дітям, може будуть такі розумні як стемковський, а не такі дурні як їх батьки!
Марта Показати IP 1 Грудня 2010 14:07
Нашого цвіту... Ще їм поляків насватає, потім Олега Савчука прилаштує. Тут вже всі начувані про славну біографію Владзіка, хай ще там кілька свічок поставить.
Ага до Марта Показати IP 1 Грудня 2010 16:31
Невже Радавська похмелилася і до компа дорвалася?!?! А він тобі Мирося теж свічку поставив?
Tarantino до Марта Показати IP 1 Грудня 2010 16:50
Олег Савчук - як сир в маслі, не в курсі? http://www.volynnews.com/news/volyn/oleh_savchuk_ocholyv_derzhkompidpryyemnytstva_na_volyni/ нафіг йому тепер якийсь тернопіль ))))
Helge Показати IP 1 Грудня 2010 14:10
Да - этому "специалисту" - только тикать в соседние области - где его ещё не знают )))) Думается тернопольчане раскусят этого гнидливого чувачка быстрее, чем в Луцке....
Tarantino до Helge Показати IP 1 Грудня 2010 16:50
А ви з ним знайомі?
Helge до Tarantino Показати IP 1 Грудня 2010 23:09
мы со многими знакомы - а чьто?
BRUS Показати IP 1 Грудня 2010 14:17
«працюватиме у сфері впровадження системи надання міською радою якісних муніципальних послуг громадянам відповідно до європейських стандартів» - оце заживуть тернопільчани, певно нам ще прийдеться пошкодувати шо такого спеціаліста прогавили...:)
Коннері Показати IP 1 Грудня 2010 15:46
Чувак, а ти впевнений, що Стемковський НІЧОГО у міськраді Луцька не зробив? От стопудов впевнений? от прям зуб даєш? Чи все-таки пиз........ш, про що сам добре знаєш?
Депутат Показати IP 1 Грудня 2010 16:00
Да він єдиний нормальний був луцькій владі в шибанутий період. Адекватні люди завжди в ціні
Марта Показати IP 1 Грудня 2010 16:09
Ну, звісно, адекватний. Тілько чогось не оцінив його МЯР. Довелося рвати кігті в сусідню область
знайомий Показати IP 1 Грудня 2010 16:53
Половина людей, які не любить Стемковського просто йому заздрять (Іванюк, наприклад, бо він тупий і Стемковський йому не рівня), а іншій половині він "наступив на яйця" (бо розворушив те кодло, яке десятками років формувалось на непрофесіоналізмі, недолугості і старих затянутих кадрах). Тернопільці не взяли б сірого кота в мішку (тіпа не знали). Вони взяли процесіонала, а Луцьк його просрав.
Теж знайомий до знайомий Показати IP 1 Грудня 2010 17:20
Момент в тому що Влад занабто категоричний, багатьох мудаків називав мудаками, одного разу сам був свідком. А цього робити категорично не можна, бо потім вони йому шлють привіти в коментах. В епоху інтернету треба бути толерантнішим!
Hake до Теж знайомий Показати IP 1 Грудня 2010 17:49
Ну да, в очі сказати слабо. Я одного разу по IP вичислив такого фантазера та зробив йому реальний візит ввічливості в його смердючий офісі, так він ледве не обісрався, губа тряслася думав що відвалиться. Аж шкода його бідного стало, так по рогах і не дав. Прийняв вибачення і пішов собі з миром. Такий це я добрий ;-))))))))
Helge до знайомий Показати IP 1 Грудня 2010 23:12
"Тупой и еще тупее" - кино такое было когда-то. У Стемпковского всегда было развито чувство собственной неполноценности на фоне маниакальной завистливости к более денежным людям - это и есть основной "двигатель" его работы - присосаться и скоммуниздить ...)))
Tarantino до Helge Показати IP 2 Грудня 2010 10:05
І надто системно ви його мочите. Борг не віддав? Дівчину відбив? Кинув? (якщо ви протилежної статі). Не поділився? Ви ж не сторонній - зразу видно
Helge до Tarantino Показати IP 2 Грудня 2010 18:17
Не пробивай)) Девки его попадались - была возможность "черпануть" уточнить кое-что из первых уст.......)))) Просто есть возможность сравнить то, что он чешет для плебса, а с другой стороны - о чем он думает и рассказывает на самом деле в "узком" кругу...))))
Галя Показати IP 1 Грудня 2010 16:59
Хитрі галичани, вкрали нашого красавчега, зараз за ним всі дівки до Тернополя подадуться ;-)
Helge до Галя Показати IP 1 Грудня 2010 23:13
Только про девок его - не надо.... Они о нем еще того "мнения")))
втираюся слізьми Показати IP 1 Грудня 2010 17:21
лучани не плачте! В спадщину після діянь і славнозвісних реформ Смема залишились прибиральні машини, які прибирають центр міста і деруть за це мільйони. Європа, їкі його мать!
BIN Показати IP 1 Грудня 2010 17:40
Боже боже, які страсті, як це хвилююче, що хтось нарасхват, а хтось тільки коменти гнусні може дрочити на клаві. Не хникайте, може й вас хтось колись кудась покличе :)
ха до BIN Показати IP 1 Грудня 2010 17:49
а як не візьме, то напрошуся :)))
PR Показати IP 1 Грудня 2010 18:03
Цікаво що весь гон на Влада зроблений за одну годину з інтервалом в кілька хвилин - чи то часом не з одного офісу???? Виникають питання....
тернопіль Показати IP 1 Грудня 2010 18:05
дорогі сусіди, у Тернополі винрала свобода, а вних в практиці стягувати кадри зі всієї України. Наприклад, в нашій облраді від свободи проойшли жителі криму, львова, і доречі волинянин Вітів. Тепер таку ж практику впроваджує міська рада, стягують всіх кого хочуть. Хтось розкажіть обєктивно - що за фрукт ваш Стемковський???
Tarantino до тернопіль Показати IP 2 Грудня 2010 10:15
Спробую відповісти. Зуб даю, я не Стемковський і не ворог Стемковського. Я об"єктивний. Отож Стемковський - людина без сумніву прогресивного мислення. На посаді керуючого справами виконкому він запровадив у міськраді систему електронного документообігу і ІСО - систему управління якістю послуг. Це тільки те шо я знаю. Його наступник - Іванюк, перетворив це на повний фарс, але це вже інша історія. На посаді директора ЖКГ Владислав став запроваджувати побудинковий облік послуг, карту електронну міста мали робити, роздільний збір сміття і ще багато чого, що зовні й помітно не було. Але у Стемковського, як у всякого вихідця з "громадського сектору" - забагато теорії і стратегії у роботі. Він - суперстратег із супер-прогресивним мисленням. Але щоденна робоча рутина - це не його. Один приклад: коли міськрада проходила аудит по ІСО, запровадженому Стемковським, одним з найгірших департаментів у цьому плані був ...очолюваний Стемковським департамент ЖКГ. Ось так. Тому Стемковський гори зверне, якщо йому у виконавці дати толкових, неамбітних і ретельних працівників. Яких у міськраді Луцька, чо там гріха таїти, обмаль. І ще - Стемковського у міськраді поважали. Бо це був не просто бабабол-чиновник, а людина, яка туди прийшла з великим бажанням зробити щось прогресивне і нове.
Михайло Наход Показати IP 1 Грудня 2010 19:54
Як багато уваги до Стемковського, мабуть ікається йому там, що земляки-волиняни його згадують.
Helge до Михайло Наход Показати IP 1 Грудня 2010 23:14
Не земляк он нам - так - перекати-поле безродное....
Анті Стем до Helge Показати IP 3 Грудня 2010 15:28
100% Helge, підтримую!...
До Helge до Helge Показати IP 4 Грудня 2010 12:19
Звернися швидко до психіатра, прочитавши твої коментарі до різних подій на цьому інформ-порталі, є явна ознака психічного розладу. Лікуйся!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus