USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Комунальників Луцька каратимуть за траву на будинках

6 Жовтня 2011 17:01
Якщо на дашках під’їздів будинків Луцька буде рости трава та бур’яни, або ж дерева, з зарплати начальників ЖКП зніматимуть по 2-3% за кожен випадок, а з директора департаменту ЖКГ Луцька – 5% за кожен такий виявлений недолік.

Відповідне рішення озвучив луцький міський голова Микола Романюк на засіданні виконавчого комітету 6 жовтня.

Питання постало під час обговорення діяльності ТзОВ «М.Ж.К.», яке обслуговує будинки мешканців 33 мікрорайону. Не зважаючи на численні скарги, які за словами Романюка поступають від жителів міста на діяльність ТзОВ «М.Ж.К.», підприємству продовжили термін договору на обслуговування будинків.

Як повідомив директор підприємства Валерій Ковалюк основні проблеми з обслуговування будинків пов’язані з тим, що нині споруди досягли 30 років експлуатації. Цей період мовляв є критичним: адже саме тепер потрібно робити ремонт покрівлі, інженерних систем.

«Хто вам заважає почистити траву на козирках?», - запитав Микола Романюк, додавши, що саме це має не лише неестетичний вигляд, а й руйнує основу накриття. Тому за кожен випадок каратимуться начальник відповідних ЖКП.

Нагадаємо, що у Луцьку у травні цього року обвалилося накриття над під’їздами в Луцьку на проспекті Соборності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучано Показати IP 6 Жовтня 2011 17:39
А заважає те, що мусить директор приватної фірми МЖК робити постійні відкати міському начальству з ліфтів, будинків, озеленення. А на ремонти і роботи грошів не вистачає.
222 Показати IP 6 Жовтня 2011 20:59
Окрім будяків на козирьках других проблем нема. Повний маразм.
Metaller Показати IP 7 Жовтня 2011 11:34
а чому маразм? Хіба не з таких, на перший погляд, незначних проблем треба починати наводити порядок у місті? Підтримую Романюка повністю в таких питаннях, оскільки це конкретика, а не лиття водички.
лучанка з пр.Молоді Показати IP 7 Жовтня 2011 14:03
Ковалюк чи Романюк. Признайтеся, хто з вас молодець- накінець-то через 30 років освітив арки, через які в темну пору доби треба було пересуватись навпомацки і перебіжками, поскільки в знайомої невідомі рвонули так золотий ланцюжок з шиї, шо ледь голова на плечах осталась. І туалети безплатні з тих арок поробили були. Тепер їм незручно - світло світиться....
лучанка з пр.Молоді Показати IP 7 Жовтня 2011 15:16
зато наш Ковалюк - найгарніший з усіх начальників ЖЕКів. Хоч є на що глянути...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus