USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Корольчук захищав уряд Азарова перед депутатами

25 Листопада 2010 16:56
Депутати Луцької міської ради підтримали волинських підприємців – обранці ухвалили резолюцію мітингу представників дрібного та середнього бізнесу, яку підприємці спрямують Президенту і Кабміну.

За таке рішення в ході першої сесії шостого скликання 25 листопада проголосувало 45 обранців.

Як розповіла голова Волинської обласної організації приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери Тетяна Іовенко, мітингуючі вимагають, аби Віктор Янукович наклав вето на новий Податковий кодекс, а законодавці розпочали роботу з розробки нового варіанту кодексу.

За її словами, підприємці хочуть, аби до розробки кодексу долучили і представників малого та середнього бізнесу.

Окрім того, підприємці у своїй резолюції вимагають відставки уряду та проведення парламентських виборів навесні 2011 року.

На що голова фракції «Батьківщина» Юрій Корольчук зауважив, що пропонує вилучити з проекту рішення ради пункт про вимогу відправити уряд у відставку.

Корольчук зауважив, що не вважає за доцільне адресувати вимогу скасувати Кодекс до Верховної Ради. Коректніше ставити вимогу президенту накласти вето – вважає Корольчук.

Окрім того, Кирильчук зазначив: «Може нам не треба ставити оцей другий пункт - відставка Кабінету міністрів? Бо ми приймаємо рішення про вето».

«…І якщо ми ще будемо ставити політичне рішення про відставку кабінет міністрів, то я не знаю, хто ж його буде доробляти?», - зауважив Кирильчук.

Він додав, що проект Податкового кодексу враховує поправки, які надала робоча група, що працювала у Луцьку і яку очолював голова організації роботодавців Володимир Цибульський. «Майже 360 з 700 поправок, претензій підприємців, було узгоджено… Розуміючи те що ніколи так не буває, що в період переговорів усе відразу узгоджено, було б трохи некоректно казати, що про те, що ми раніше домовилися, тепер усе відкидаємо», - сказав Корольчук.

Хоча, як зазначив «заукраїнець» Павло Данильчук, це рішення повинно бути принциповим для більшості депутатів міської ради, оскільки Податковий кодекс є «антиукраїнським». Тут же навів приклад міських рад Рівного та Сум, які вже підтримали протести своїх мітингувальників.

Зрештою депутати прийняли звернення, проголосувавши "за" 45 голосами
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Стрийко Показати IP 25 Листопада 2010 17:28
Мені здається Корольчук був правий. Більшості депутатів з опозиції по-фіг, що там буде з кодексом - їм чим гірше, тим краще. Чим гірший кодекс, тим гучніші протести. Чим гучніші протести - тим швидше вони повернуться до корита. На інтереси підприємців їм реально наср...ти! Головне - не забути попіаритись на темі!
Вікторія до Стрийко Показати IP 25 Листопада 2010 17:55
Корольчук правий? Тоді ви мусите визнати, що й Азаров правий. Якщо ви це визнаєте - до вас більше питань нема
Стрийко до Вікторія Показати IP 25 Листопада 2010 18:03
Корольчук правий у тому, що треба було б прийняти звернення тільки по Податковому кодексу. Бо коли там залишиться фраза "відставка уряду", то цим зверненням підітруться, не читаючи. Хоча, ваша правда, ним у будь-якому випадку підітруться:(
Tarantino Показати IP 25 Листопада 2010 17:57
Цікаво, на що сподівався Корольчук? Що послухаються його і не проголосують? ЧИ що боси з Києва почують і по головці погладять? Чи це була все-таки емоційна необдумана виходка старого комуняки?
Орест Показати IP 25 Листопада 2010 18:02
Ах ти ж запроданцю! Які на фіг поправки??? Цей кодекс не виправиш, його треба заново складати! І отакі як ти, які перед виборами кричать, що думають за людей, а потім лижуть одне місце тим, кому треба, - позор для нації!
Василь Показати IP 25 Листопада 2010 18:06
Не розумію, як могла людина абсолютно лівих, проросійських, консервативних і обмежених поглядів опинитися в Батьківщині? Гроші? Але от такі пристосуванці і лицеміри і псують нормальне ім"я партії. Геть корольчуків!!! Хай ідуть Леніна читають
Микола до Василь Показати IP 26 Листопада 2010 19:39
Повністю згідний з такою оцінкою діяльності нашого доморощеного пристосуванця Корольчука. І як йому тільки не соромно так різко міняти погляди і підривати авторитет ВО Батьківщина? ХОча до чого я апелюю. Місцеві малороси сорому не ймуть...
Підприємці Показати IP 25 Листопада 2010 18:07
Сьогодні на Київському майдані люди розказали, що думають про Азарова, Тігіпка і Януковича. Треба було ще й Корольчука там згадати, незлим тихим матом!!!!!
Ніна Показати IP 25 Листопада 2010 18:09
Корольчук хоче вислужитися і за свою шкуру думає тільки. От і буде зараз відстоювати всіх кого завгодно, тільки не простих людей! Позор!!!!!
Олег Показати IP 25 Листопада 2010 18:10
Мда, не чекав такого від Юрка. Негарно вийшло. Не до тих на поклон йдеш, чоловіче...
він Показати IP 25 Листопада 2010 19:13
Початок кінця "Батьківщини"як міцноі політичноі сили на Волині. Браво Борисе Петровичу!
Helge до він Показати IP 25 Листопада 2010 23:00
а она тут была?)))) не нужно путать людей, которые поддерживают позицию Тимошенко и местних профессиональных жополизов, которых она набрала в свое волынское представительство)))
Нік Показати IP 25 Листопада 2010 19:51
Як тільки наша людина опиняється трохи нагорі , тут же спрацьовує закон курника-держись за ближнього, клади на нижнього.
Нона Показати IP 25 Листопада 2010 22:02
Корольчук просто дискредитує Батьківщину. Добре, що в Батьківщині засудили його заяву.
Віра Показати IP 26 Листопада 2010 19:07
Ще два тижні тому я писала, яку позицію займатиме Корольчук у Луцькій міськраді. І все справдилося. Бо цей пристосуванець завжди поглядатиме на свого київського патрона Васадзе, який нині, перебуваючи у фракції БЮТ, в унісон голосує з регіАнальною більшістю. Така, нажаль, правда. І, якщо Скіпальський назвав малоросом лише Клімчука, то це саме можна сказати й про уродженця Локачинського району, висуванця ВО Батьківщина Корольчука.
Микола Показати IP 26 Листопада 2010 19:15
Корольчук мусить себе так вести, щоб не втратити бізнес, який потрохи передає синам, котрі також працюють в автобізнесі. А щоб усе було "окей" завжди буде шукати партійну корову, яку можна доїти з користю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus