USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Кожен третій лучанин заборгував за гарячу воду

24 Березня 2010 14:54
За два місяці мешканці Луцька сплатили, враховуючи борги попередніх періодів, 38,9 мільйона гривень, що становить 82,4 % нарахованих сум.
За цим показником обласний центр займає п’яту позицію серед регіонів області.
Заборгованість лучан за житло та комунальні послуги за січень-лютий зросла на чверть. І на початок березня сягнула 41,4 мільйона гривень, а це понад 41% загальної заборгованості населення області.
З цієї суми більше половини становить борг за опалення та гарячу воду, який сягнув 22,4 мільйона гривень. За послуги не розплатилось 18,3 тисяч квартиронаймачів, або кожен третій, хто нею користується.
Заборгованість за використаний газ становила понад 7 мільйонів гривень. Стільки ж – за утримання житла. Не доплатили лучани 4,1 мільйона й за постачання холодної води та водовідведення, - інформує обласне управління статистики.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонім Показати IP 25 Березня 2010 10:53
Чи ж Вам усім не відома ситуація з доходами населення при відсутній економіці Волині,живуть лише бюджетники,а ,як відомо,державні чиновники - службовці мають пільги при сплаті за комунальні послуги.То звичайні люди звідки ж заплатять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus