USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Козюрою займеться Генпрокуратура?

23 Вересня 2010 18:22
Депутат Луцької міськради Андрій Козюра нечесним шляхом намагається забрати землю в центрі міста, на якій розташована швейна фабрика «Лучанка» – для цього він навіть підробив протокол засідання земельної комісії.

Про це 23 вересня під час чату на «ВН» заявила голова обласного осередку Європейської партії Олена Голєва.

Вона розповіла, що нещодавно у приймальню соціальної програми «Народний адвокат», якою на Волині опікується Голєва, звернулися працівники швейної фабрики «Лучанка».

Представники підприємства поскаржились на депутата Козюру, який, за інформацією Голєвої, намагається забрати землю в центрі міста.

«Територія цього підприємства знаходиться поряд з гаражами, які належать одному з партнерів Андрія Козюри. Після перевірки документів, виявилось, що депутат Козюра підробив протокол засідання земельної комісії. Інформація передана в Генеральну прокуратуру з підтверджуючими документами і зверненням народного депутата Миколи Катеринчука», – стверджує Голєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
юрист Показати IP 23 Вересня 2010 18:35
Ну хто б ще говорив. А чого Ви забули сказати пані Голєва, що то Ваша фабрика, яку Ви не зрозуміло як взяли. І ще одне, Козюра не готує протоколи комісіїї, а це роблять в міській раді
волинянин Показати IP 23 Вересня 2010 19:05
Та швейна фабрика на Мельничній -це колективне підприємство,яке належить людям ,що там працюють.Знаю ,бо поряд живу. Приміщення там вже розвалюються,от Козюра і вирішив тихенько в народа це відібрати.Спочатку землю, а потім приміщення. Бо воно ж нечиє раз колективне- працівникам належить. Буде цікаво ,як по Козюрі порушатьь кримінальну справу.Давно пора, бо це не єдине його "досягнення"! Голєва ж серйозного рівня юрист, тому наскільки я розумію просто так вона б про таке не казала, за такі необгрунтовані звинувачення передбачена серйозна відповідальність. Тільки навіщо їй опускатись до рівня того малого картавого шибздика? Гарна, ніби,розумна жінка...
несторонній Показати IP 23 Вересня 2010 21:17
..от Голєва з Козюрою в коментарях поспілкувались))))
Петро Показати IP 24 Вересня 2010 08:58
Прикольно смотерть, как Козюра с Головой в комментариях собачаться.
!? Показати IP 24 Вересня 2010 09:26
Один коментар протирічить іншому! Кому вірити? :-)))))
?! Показати IP 24 Вересня 2010 09:56
Знайшов Козюра з ким гратися.Як не Голєва,то чоловік точно зітре Андрійка в порошок.Знайшов з ким зариватись...
Голев Н.(Киев) до ?! Показати IP 24 Вересня 2010 10:30
Нет господа, я его наказывать не буду. Меня беспокоит сейчас другое. В Луцке выросло молодое поколение политиков и чиновников которые по всей видимости не знают, что такое отвечать за свои слова и поступки. Мы, кого воспитали суровые 80-90годы перед тем как, что то сделать или сказать, очень хорошо думаем а когда принимаем решение, то доводим его до конца. Об этом за нас говорят дела наши. А козюра уже сам себя наказал.
Manhattan Показати IP 24 Вересня 2010 10:21
Якщо призабулося: на початку 1999 року чоловік пані Голєвої Микола Голєв та його “Волиньторгінвестбанк” припинив видавати клієнтам їхні вклади. У серпні 2000 року в звіті стосовно ліквідації КБ “Волиньторгінвестбанк” експерти ТАСІС зазначать: “...наш аналіз господарської діяльності ВТІБ та деяких його клієнтів дає підстави для притягнення учасників та керівників банку до посадової, кримінальної, адміністративної та цивільної відповідальності”. Тоді ТАСІС вимагав провести кримінальне розслідування справи Голєва, зокрема, через те, що він вимагав відшкодування особистих коштів банком, що ліквідовувався, на шкоду іншим кредиторам. Старання пані Голєвої допомогти вкладникам Західінкомбанку на цьому фоні виглядають просто таки благородними.
йован до Manhattan Показати IP 24 Вересня 2010 10:32
Молодець, пять балів!
маха Показати IP 24 Вересня 2010 10:28
Якщо не помиляюсь в Україні діє принцип презумпції невинності - що ніхто не може бути визнаним винним у здійсненні злочину, а також притягнутий до кримінальної відповідальності не інакше, як за вироком суду і відповідно до закону.
COCO Показати IP 24 Вересня 2010 11:17
Молодцы,ребята! И все таки какие наши люди, злые, и завистливые.Хороший человек, гадость не напишет.Не обращайте внимания, пусть укусят себя за зад, если достанут!
Viktor 69 Показати IP 24 Вересня 2010 13:14
Цікава справа нам, шановні друзі, визначати - а хто ж все таки кращий -- Голєва чи Козюра.... Ну, справда -- це доволі важлива дилема... Як на мене, коли поруч лежить дві купи лайна -- немаєт сенсу вирішувати яка смердить більше....
СОСО до Viktor 69 Показати IP 24 Вересня 2010 16:35
Витек ты если мужик, то постеснялся бы такие алнгории к женщине применять
Іринка Показати IP 24 Вересня 2010 20:41
Просто смішно. Пані Гольєва, Ви то білборди свої зриваєте(Ваші люди), то такі брехливі статті кидаєте. Просто привертаєте до себе увагу. Прокуратура - на боці Козюри. Це всі знають)) Боїтеся забиття останнього цвяха. Вас ця стаття не спасе. Все відбувалося згідно ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА))) Все буде добре!
Zheniok Показати IP 25 Вересня 2010 11:34
чув я як на якомусь засіданні комітету нацпорятнку теж про подібну співпрацю домовлялись, мов ніякого взаємопоборювання, тіко співпраця всіх патріотичних сил, а через кілька днів Вітів на правід розписував як всі партії представлені в облраді повинні покаятись, за своїх депутатів, нуашо Свобода завжди відкрита до співпраці))))
Лада Показати IP 25 Вересня 2010 11:38
хоч би чоловік Голєвої не побив Козюру.шкода хлопця,малий такий але не дурний... не сваріться,друзі.живімо мирно
Гість Показати IP 29 Вересня 2010 23:58
:)))) Це точно. З друзяками після гулянок "понти" подвоюються. Зневага до інших і пихатість - основні риси кандидата енд компані. Тому й не звикати.
anetka до Гість Показати IP 30 Вересня 2010 16:57
+100!
anetka Показати IP 30 Вересня 2010 16:38
Таке враження, що Козюра свої юридичні здібності на простому народі відшліфовує, то судиться з кимось, то заяву пише, то документи підробляє )))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus