USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Кубіцький забувся про вказівку Романюка? ФОТО

8 Листопада 2011 19:54
В’їзд до двору між будинками № 7 і 9 на проспекті Волі все ще перегороджений цементним блоком, що заважає місцевим мешканцям.
Із цією проблемою напередодні звернулися небайдужі жителі 7 листопада під час прийому громадян до Луцького міського голови Миколи Романюка.
Вони розповіли, що рух там повністю перекритий. За їх словами, спочатку проїзд у зв’язку з ремонтними роботами перекрив депутат міськради Олег Чернецький. Ремонт закінчився – привезли цементний блок, який перекриває в’їзд у двір ще з вересня.
Коли жителі прилеглих будинків намагалися його знести, то директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький нібито заявив, що це – приватна власність Чернецького.
Микола Романюк оперативно відреагував на звернення громадян. За його дорученням, до кінця наступного дня Кубіцький повинен був забрати «приватний» цементний блок Чернецького.
Щоправда, по завершенню робочого дня, 8 листопада о 18:00 репортер «ВН» перевірив, чи виконав Кубіцький розпорядження мера.
Як з’ясувалося, цементний блок – усе ще на місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
99 Показати IP 8 Листопада 2011 20:40
Блок тяжкий, одному не справитись, та ще за один день.На цю роботу треба як мінімум місяць.
Закон Показати IP 8 Листопада 2011 21:27
Що причепились до маленького квадратного стовба. Це -приватна власність, а вона охороняється законом! Тим більше, якщо ви працюєте у міськраді то вона охороняється жителями усього міста. Ось так, слід дотримуватись вимог чинного законодавства, панове!
Лучанин Показати IP 8 Листопада 2011 21:30
Виходить що Романюк Кубицькому не Указ! Недомер...
Здрасте Показати IP 8 Листопада 2011 23:39
Свобода рулит Романюком?
хз Показати IP 9 Листопада 2011 08:11
значить є причини по якій той блок не демонтували, спочатку треба журналістам до Кубіцького звернутися по роз'яснення, а потім вже тут писати. а то вже вибачне як "шакали" стали!
Лучано Показати IP 9 Листопада 2011 09:24
Зверніть увагу колеги - Кубіцкий назвав журналістів шакалами!
Да-уж!!! до Лучано Показати IP 9 Листопада 2011 11:16
Я думаю, що Кубіцький взагалі ваш інтернетбруд не читає, не те що відписує. Час на таке глупство, як ваші коменти, тратити керівнику такого рівня - це себе не поважати ...
Знаючий Показати IP 9 Листопада 2011 10:40
Повторюсь. Поцікавтесь терміном застигання бетону. Якщо комусь кортить забати куб "кбіцького" будласка, от лише завтра не піднімайте питань про нові вибоїни на цьому проїзді.
Саша К. Показати IP 9 Листопада 2011 11:30
Отце так вибачте а якщо хтось завтра нагадить перед міською радою або "хатинкою" пана К. і скаже що це його власність... це також так само ретельно будуть охороняти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus