USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кузьма «Скрябін» подарує лучанам «хліб і видовища». ФОТО

8 Березня 2010 11:58
Благодійний захід «Мистецтво з любов\'ю та турботою» за участю лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка відбувся сьогодні, 8 березня у Луцьку.
Луцький міський голова Богдан Шиба представив Андрія Кузьменка не лише як музиканта, але й як письменника і \"людину із гарним почуттям гумору\".

«Оскільки свято Восьмого березня потрапило на Великий піст, то виникла ідея, щоб привітати тих, кому це потрібно благодійною акцією», - сказав Богдан Шиба.

«Ця акція – не заради піару, а реальні дії в реальні руки», - сказав Андрій Кузьменко.

Директор департаменту молодіжної політики і спорту Луцької міської ради Володимир Пащенко отримав сертифікат на 250 кілограм з рук представника ТМ «М ’ясопром Торчин» Віталія Бровіна.

У свою чергу Пащенко передав цей сертифікат громадським організаціям, котрі опікуються нужденними та дітьми-інвалідами.

Луцький міський голова Богдан Шиба пояснив, що продукти згідно сертифікату громадські організації отримають вже завтра.
Нагадаймо, що також сьогодні у Луцьку відбудеться і концерт гурту «Скрябін» у супроводі симфонічного оркестру. Концерт матиме й соціальне підґрунтя: з нагоди свята Восьмого березня організатори частину квитків віддадуть матерям-героїням, одиноким матерям та жінкам інших соціально незахищених категорій. На благодійні нужди піде також частина отриманих від продажу квитків коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
seal Показати IP 8 Березня 2010 19:08
Благодійність справа, беззаперечно, потрібна. І дуже добре, що знаходяться люди, які займаються подібними акціями. Реальна допомога реальним людям - це те, чого так часто не вистачає. І все було б надзвичайно прекрасно, ось тільки про Великий піст не варто було б згадувати даруючи сертифікат на 250 кг КОВБАСНИХ ВИРОБІВ. Нікого не хотів образити з благодйників, але, погодьтесь, що це якось виглядає не зовсім правильно. Можливо я й помиляюсь............
Черновецький Показати IP 9 Березня 2010 09:50
Агітаційні методи Льоні Космоса в життя!
Олеся Показати IP 9 Березня 2010 16:17
Поважаю людей, котрі в свято не тільки відпочивають,а ще й дарують позитивні емоції іншим людям. Маю надію, що це не разова акція. Молодці! З вас можна брати приклад.P.S. якщо я не помиляюсь діткам постити не рекомендується.
seal Показати IP 9 Березня 2010 18:50
До Олесі. Постити рекомендується всім. Діткам, вагітним жінкам, а також кормлячим мамам ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ не дотримуватись суворого посту. А це вже трошки інше. Та не в цьому суть. Просто чомусь у нас завжди хороші справи робляться по принципу: "хотіли, як краще, а вийшло, як завжди".
ОЛеся Показати IP 12 Березня 2010 18:54
до seal. На рахунок посту можу з Вами погодитись. А нарахунок іншого: мені здається хай краще буде так, як є, ніж зовсім ніяк. Може хтось комусь допомогти - Слава Богу ! Я допомогти не можу і Ви, напевно, нічим таким людям не допомагаєте. Отож, давайте, будемо менше критикувати, а просто порадіємо за тих , кому дістались подарунки та увага.
seal Показати IP 13 Березня 2010 23:06
До Олеся 12 березня, 18:54. Та давайте, я ж не проти. Ви, мабуть, не так мене зрозуміли. Я ж не проти благодійності, а зовсім навіть навпаки. Я про спосіб подачі. Погодьтесь, що, мабуть, недоречно виглядало б, якби (для прикладу) глухому подарували радіо, або сліпому телевізор? PS - а людям кожен допомагає в міру своїх можливостей, тут Ви беззаперечно праві. Особисто я благодійністю не займаюся, але в посильній допомозі ще нікому не відмовляв.
Олеся Показати IP 16 Березня 2010 18:33
Маю надію, що благодійники скоро навчаться робити доречні подарунки. До Вас претензій більше ніяких немає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus