USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Київський рок-гурт «АССА» вперше виступить в Луцьку

23 Червня 2015 12:12
Яскравий представник нової генерації української рок-музики рок-гурт «АССА» виступить у Луцьку в неділю, 28 червня, о 19:00.

Концерт відбудеться в Луцькому замку в рамках фестивалю Lutsk Food Fest. «АССА» закриватиме музичну частину фестивалю.

В Луцьку група «АССА» виступатиме вперше. Цікаво, що солістка гурту Тетяна Власова – корінна лучанка, але вже понад десять років живе в Києві.

«Я давно мріяла про концерт групи «АССА» в моєму рідному місті. Тож рада, що зараз у нас із музикантами з’явилась така можливість», – каже Тетяна.

До Луцька гурт везе сольну програму «Більше Світла», яку місяць тому презентував у Києві. Зі слів Тетяни Власової, яка є автором більшості пісень групи, програма «Більше Світла» – лаконічна і, водночас, багатозначна. А всі пісні тут об'єднує одне – прагнення наповнити світ любов'ю, красою і яскравим світлом.

ІСТОРІЯ ГУРТУ

Гурт «АССА» був створений 2013 року в Києві. Ініціаторами створення рок-колективу стали Тетяна та Дмитро Власови. Від початку і до сьогодні Тетяна Власова є вокалісткою «АССИ» та автором більшості пісень, а Дмитро Власов – гітаристом групи.

Склад групи «АССА» кілька разів змінювався. Восени 2014 року до гурту приєдналась скрипалька Тетяна Собакар, згодом – бас-гітаристка Марія Карпова та барабанщик Олег Мень. На початку 2015 року барабанщиком «АССИ» став Євген Манн. Через кілька місяців склад гурту завершила клавішниця Сніжана Мамчич.

СОЦІАЛЬНА ПОЗИЦІЯ

Під час Євромайдану гурт «АССА» брав активну участь у революційних та мистецьких подіях. Вірші солістки Тетяни Власової, присвячені Революції Гідності, миттєво розійшлися інтернетом та принесли співачці звання «одного з поетичних голосів Майдану». У ніч на 16 січня 2014 року «АССА» виступала на головній сцені Майдану перед багатотисячною публікою. Події Революції Гідності також лягли в основу відеокліпу «АССИ» на пісню «Там, где плывет Луна», який «АССА» презентувала наприкінці листопада 2014 року, у дні річниці Євромайдану.

Зараз гурт активно підтримує своєю творчістю численні благодійні та волонтерські проекти на підтримку бійців АТО. Окрім того, в мережі так само набувають великого поширення вірші Тетяни Власової про війну в Україні.

МУЗИКА

Пісні гурту «АССА» відзначаються проникливими текстами та мелодійною музикою, які гармонійно доповнюють ніжні звуки скрипки та яскравий вокал фронтвумен Тетяни Власової. Кожен виступ групи «АССА» – справжнє шоу, в якому дивним чином поєднуються ніжність і драйв, чуттєвість і відчайдушність, лірика і рок-мотиви.

«Якщо маєте нагоду піти на концерт «АССИ», то не пропустіть її, – каже Андрій Куликов (телеведучий, журналіст, ведучий музичної радіопрограми «Пора Року»). – Кожен концерт «АССИ» – це видовище, що межує з драмою. Підіть на нього з тими, хто вам небайдужий: ці люди будуть вам вдячні. Бо ця група у концерті – справді незабутня».

Сторінка гурту «АССА»: https://www.facebook.com/GROUPASSA

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
КіношкА Показати IP 23 Червня 2015 16:08
Назва групи дуже нагадує фільм Сергія Соловйова, навіть букви всі прописні, як було в титрах написано...
миха Показати IP 23 Червня 2015 16:58
ага)))плагиат)))
опа Показати IP 23 Червня 2015 18:15
гарна Тетянка)))
кравчучка Показати IP 24 Червня 2015 10:27
не лише гарна, а й розумна і талановита)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus