USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЛПЕ хочуть оштрафувати за незаконну виручку

14 Грудня 2010 13:24
Інспекція з контролю за цінами склала протокол щодо Луцького підприємства електротранспорту про незаконне отриманню виручки у сумі 400 тисяч гривень.
Про це на засіданні постійної комісії з питань ЖКГ та транспорту повідомив депутат міськради Андрій Козюра.
Він зазначив, що це рішення було прийнято у зв’язку з тим, що підприємство перевозило пасажирів за затвердженим тарифом у дві гривні. Однак 14 жовтня постанова Львівського апеляційного суду скасувала рішення виконкому про встановлення таких тарифів як таке, що не пройшло необхідної процедури прийняття.
Нагадаємо, що згідно з постановою тариф на перевезення був визнаний таким, що підпадає проходженню регуляторної процедури – тобто погодження, зокрема, проведення громадських слухань. Тому мали б відновитися тарифи в одну гривню в маршрутках та 0,75 гривні у тролейбусах. Оскільки цього не сталося, і за місяць незаконно отриманої виручки підприємство оштрафували.
Однак, як каже директор підприємства Володимир Пуц, нині подано апеляцію на таке рішення Львівського суду.
Згодом Луцький міськвиконком прийняв нове рішення про введення тарифів, виконавши тим самим постанову суду. Депутат Козюра звернувся до комісії з проханням підтримати на сесії ці рішення як такі, в яких знову була недотримана процедура прийняття.
Однак завідувач договірного сектору Наталія Юрченко зазначила, що нині міськрада подала касацію на рішення суду. А тому чи буде він визнаний як такий, що потребує регуляторної процедури прийняття – покаже рішення суду.
Засідання сесії міськради, де розглядатимуть це питання, відбудеться завтра 15 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 14 Грудня 2010 17:16
правильно, штрафувати, бо рішення суду має виконуватись!
M Показати IP 14 Грудня 2010 21:05
Хм.. Скільки разів вже їжджу тролейбусами та маршрутками, на пропозиція взяти 75 коп в тролейбусі і 1,5 грн в маршрутці - викликала хвилю обурення і злості з боку водіїв чи кондукторів. От і подумалось, що або в нас суд продажний, або Козюра балабол, або ще тодішній Шиба і теперішній Романюк і підприємці-перевізники не хочуть втрачати прибутків порушуючи закон. Ось в такій демократії, друзі, живемо. Гроші для влади завжди були важливіші за людей.
Таня Показати IP 15 Грудня 2010 10:36
Ну дійсно хай тролейбусники ще по півроку зарплату не отримують. Ніхто ті 2 грн в людей з рук не виривав, а 400 тис для ЛПЕ я думаю великі гроші
Сергій Показати IP 17 Грудня 2010 00:07
Я радче б платив по 2 грн в тролейбусі аби вони справно працювали і люди мали гідну зарплату. Всеж тролейбусом набагато безпечніше та, як на мене, приємніше пересуватися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus