USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На ЛПЕ хочуть зрівняти зарплати

10 Липня 2017 13:10
Новопризначений виконувач обов’язків директора Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц зустрівся з колективом підприємства, зібрав усю адміністрацію ЛПЕ та запросив керівників різних відділів комунального підприємства.

Про це йдеться на офіційній сторінці ЛПЕ у Фейсбуці.

«Загальний посил його звернення був простим – необхідно оздоровити моральний стан колективу. Є підприємство, є колектив, який мусить працювати злагоджено з однією метою, а не так як до цих пір, коли адміністрація живе своїм життям, працівники своїм.

Більше того, між ними утворилась прірва зневаги і усім разом стало наплювати на підприємство, створилось дві профспілки, незадоволення зростає, водії, кондуктори, слюсарі, електрики звільнюються.

Ніхто вже не дбає про розвиток, не бачить перспективи, стали байдужими до проблем підприємства, що несе додаткові збитки. Тут і зіпсована техніка, і економія електроенергії. А це ж робота адміністрації, пояснювати, допомагати, контролювати, а не тільки дбати про підвищення собі зарплати», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, депутати Луцької міськради рекомендували звільнити вже попереднього керівника ЛПЕ Ігоря Грицюка за зловживання та численні претензії до його роботи й Міністерство інфраструктури погодило це.

Як розповів раніше Інформаційному агентству Волинські Новини водій ЛПЕ Анатолій Вакулюк, екс-керівник залякував колектив, звільняв неугодних. Крім того, з його слів, на підприємстві найнижча зарплата водіїв тролейбусів по Україні, а в директора була найбільша й перевищувала в 4 рази ту, що виплачували працівникам ЛПЕ.

Як йдеться у дописі підприємства у соціальній мережі, «зварнику два роки не видають спецодяг, стоїть в порваних лахміттях».

«Новопризначений директор спочатку закликав до сумління керівників, але дав зрозуміти, що так продовжуватись не буде. Розрив між зарплатами буде зменшено, попри намагання адміністрації в черговий раз підвищити собі зарплату, спочатку кондуктори, водії, слюсарі, а там побачимо, сказав Пуц. Згадав про Грицюка. «Не знаю цього чоловіка, бачив декілька разів, але те що відверто обманює, це не робить йому честі. «Бог йому суддя!» - підсумував Пуц. - Не будемо звертати увагу, бо роботи не початий край».

Нагадаємо, Володимир Пуц вже вдруге очолює Луцьке підприємство електротранспорту. Вперше він був керівником тролейбусників в 2010-2011 роках. Коли ж його кандидатуру на керівника висунули вдруге - у 2016 році, тоді він отримав чималу підтримку серед працівників ЛПЕ: близько 200 співробітників із 420 підписались під зверненням щодо його підтримки.

Але за керівництва покійного Миколи Романюка у міській раді інтереси працівників ЛПЕ щодо нового потенційного керівника проігнорували. Натомість директором призначили Ігоря Грицюка. Більш того, для цього навіть переписали умови конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
дед Показати IP 10 Липня 2017 13:22
робив на базі МТС ПУЦ був директором нормальний керівник дАй Бог йому підняти підприемство
Махно до дед Показати IP 10 Липня 2017 16:14
А я колись міг літру всадити в себе і всю ніч в клубі стрибати і про мене теж казали - нормальний хлопець!
Raptor Показати IP 10 Липня 2017 13:34
Можна багато обіцяти і говорити. Зрозуміло одне - в керівника, який давно на пенсії абсолютно відсутня мотивація. Такі дідусі в будь-якій халепі говорять одне: мені все одно-я на пенсії. А що робити працівникам, які до пенсії не доживуть, а якщо і доживуть-її не побачать?
Йопрст Показати IP 10 Липня 2017 14:11
Перестануть красти-тоді буде толк
Ваня Показати IP 10 Липня 2017 15:01
Мабуть цей дідусь впевнений, що валідатор - насадка до культиватора.
Лучанин Показати IP 10 Липня 2017 16:37
От тепер заживемо
популіст Показати IP 10 Липня 2017 16:49
Цей дідусь матиме ще й ЗП на посаді заступника, таку, що водію потрібно півроку робити. А кондуктору рік. і да це буде кам'яний вік. ні електронного квитка нічого не побачимо....
До популіста Показати IP 10 Липня 2017 19:20
... а краще Грицюка мати, якого в свій час працевлаштував в депо родич, який працював в той час директором депо! Для цього створили нову посаду - тіпа начальник по маркетингу і збуту. Що чи кого збувати в депо? чи дивитись де що можна вкрасти і в тому числі наші грощі! Приняв на роботу і платив немалу зарплату, замість направити ті кошти на виплату зарплати водіям і кондукторам. Під Грицюка поміняли умови конкурса на директора депо - щоб не пустити на цю посаду Пуца або когось іншого!!! А це чисте шахрайство і цей момент необхідно оскаржувати в судах! По Грицюку не одна кримінальна справа відкрита і йому необхідно турбуватись, як не сісти .. і дати спокійно людям, які хочуть і можуть потянути це підприємство, працювати. Можливо і не Пуц...
...до до Показати IP 10 Липня 2017 20:52
... потрібно провести чесний відкритий конкурс і обрати директора.Партійні прапори відкинути в сторону...
К. лучанин Показати IP 10 Липня 2017 22:27
До всіх дописувачів зверху, особливо до ВАНІ та до ПОПУІЛСТА : НЕ ВАЛІТЬ з ХВОРОЇ ГОЛОВИ на ЗДОРОВУ!!! Я ПУЦА знаю , це нормальна і ПОРЯДНА ЛЮДИНА, і як КЕРІВНИК теж!!!! Йому З/П заступника НЕПОТРІБНА!!! ВІН НЕ ХАПУГА - це я до всіх кажу. А "продвінутого" ВАНІ скажу, що напевно тільки ти і вважаєш , що ВАЛІДАТОР є отією НАСАДКОЮ до чого ти хочеш причепити. ПУЦ має технічну освіту до якої тобі, "розумахо" ще треба дотягунутись.
дед Показати IP 11 Липня 2017 00:19
думаю що ПУЦ докаже що він ще той керівник а не хапуга а на рахунок вафлідаторів -були компостери люди їздили треба до зайців жорсткі правила встановити люди у нас чесні.
бабуля до деда до дед Показати IP 11 Липня 2017 13:51
А як же закон про електронні квитки? Які компостери? Вертаємось у 70- 80 роки...
Ас Показати IP 11 Липня 2017 10:12
Знаю особисто сусід і в душі добра людина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus