USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан запрошують відвідати «євросушку». ФОТО

1 Грудня 2013 19:00
Декілька сотень робіт від двох десятків фотографів презентували у рамках фотосушки «Луцьк – Європа – Молодь».

Фотографіями прикрасили приміщення луцького Центру туристичної інформації. Захід організовували в рамках Міжнародного молодіжного форуму, який відбувся у Луцьку з 30 листопада по 1 грудня. Таким чином, виставку могли відвідати не тільки лучани, але й гості міста з інших країн.

Як розповів один з організаторів Форуму Захар Ткачук, тема цієї виставки – молодь та її діяльність. Зауважимо, що фотороботи представляли у форматі «сушки», коли кожен фотограф може поділитись своєю творчістю, просто закріпивши фото прищепкою на шнурівці. Також, при бажанні, учасники можуть обмінюватись світлинами та дарувати їх один одному.

Чи не найбільший ажіотаж серед присутніх викликали фотографії Національної скаутської організації «Пласт», адже серед них були роботи ще п’ятдесятих років минулого сторіччя. Всього «пластунських» фотографій було близько сотні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus