USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан позбавляють «природних легень»

7 Жовтня 2010 17:32
У Луцьку залишається все менше зелених насаджень, і нині обласний центр посідає десяте місце за нормою озелення на душу населення серед інших міст України.
Про це під час наради з питань проведення акції «Зробимо наше місто зеленим» повідомив начальник відділу екології Луцької міської ради Борис Сорока, інформує сайт Луцької міськради.
«Ви бачте, в якому стані сьогодні наші каштани, а вони були, є і будуть окрасою нашого міста», – сказав Сорока і наголосив, що треба шукати шляхи фінансування заходів оздоровлення цих насаджень.
У місті зафіксовано непоодинокі факти знищення або пошкодження зелених насаджень та інших об'єктів озеленення. За словами головного еколога Луцька, тільки у цьому році Державна екологічна інспекція до адміністративної відповідальності притягнуто 24 особи, на яких накладено штрафи в сумі 913 гривень, а розмір заподіяної шкоди становив 1158 гривень.
«Такі керівники, приватні особи і надалі будуть притягатися до адміністративної відповідальності», – пообіцяв Сорока.
Він доручив комунальним підприємствам обстежити зелені насадження на предмет їх повноцінності і визначитись з переліками тих, які потребують знесення, кронування, санітарного вирізування хворих та сухих гілок у кронах дерев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хохма Показати IP 7 Жовтня 2010 20:21
Ага, біля мисливця посадіть ті що дозволили зрізати. Плювати хочеться від таких лякалок.
Сергій до Хохма Показати IP 10 Жовтня 2010 20:34
там зрізано 4 дерева, ще 3 -було вже великими пеньками-разом 7. а буде посаджено 20 штук-половина у тому місці після будівництва

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus