USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Лучани запустили ліхтарики в пам'ять Героїв Небесної сотні

20 Лютого 2016 21:02
Луцьк продовжує відзначати річницю розстрілів майданівців силовиками у лютому 2014-го. Нагадаємо, вчора, 19 лютого, відбувся молебень поблизу фотостенда Героїв Небесної Сотні й загиблих за єдність України. Після цього пройшла велелюдна громадська хода вулицями міста до меморіального комплексу «Вічна Слава» до пам’ятника волинським Героям Небесної Сотні.

Сьогодні у Палаці культури міста провели концерт реквієм, а на Театральному майдані – громадську акцію, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Біля стели героїв Небесної сотні священики відслужити панахиду, а громадські активісти співали пісні та читали тематичні вірші. Також лампадками виклали карту України із обласними центрами. На звершення в небо випустили сотню вогняних ліхтариків.

А на сцені Палацу культури Революцію гідності та загибель небесної соті згадували тематичними віршами, піснями та танцювальними номерами. Із промовами виступили учасник Майдану й війни на Сході Андрій Омельчук та викладач Луцького інституту розвитку людини Віктор Чижик (у цьому закладі навчалися Герої Небесної сотні Василь Мойсей та Сергій Байдовський).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 20 Лютого 2016 23:07
Ну і толку від тих ліхтариків.Хлопці загинули просто так,а на їхній крові прийшли Вальцмани пархаті.
А Показати IP 20 Лютого 2016 23:19
А нам головне хороводи поводити і попіаритись, щоб грандодавці не забували.
Зато Показати IP 20 Лютого 2016 23:51
Шкода людей... Може,хай кожен набереться їхньої сміливості,і... Але... Вибаче. Я-с*рун.
А до Зато Показати IP 21 Лютого 2016 09:24
А якої сміливості? Сміливість потрібна було два роки назад на Майдані та Інститутській показувати. А то "Вибаче. Я-с*рун, громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм."
Наталія Показати IP 22 Лютого 2016 10:23
Коли вся Україна оплакувала і згадувала в ці дні Небесну Сотню - в Рожищенському районі сільський голова гуляв власне весілля (до речі, сам воїн АТО).Чи то розуму бракує, чи вже потроху забуваємось????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus