USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани бояться, що стануть жертвами нещасного випадку

6 Вересня 2013 12:40
Мешканці будинку по проспекту Волі, 8, побоюються, що стануть жертвами нещасного випадку. Будівельники, які ще перед Днем незалежності викопали траншеї для заміни теплотраси, не спромоглися обгородити це місце парканом, пише «Луцький замок».

«Понад місяць тому почалися оці земляні роботи, риють молоді пацани, не знаємо, звідки вони. З трьох парканів познімали все, а це ж небезпечно для всіх, хто переходить через двір», – обурюються лучани.

Головний інженер державного комунального підприємства «Луцьктепло» Віктор Мельник пояснив, що така реконструкція теплотраси відбувається у рамках інвестиційного проекту. У підвальних приміщеннях по проспекту Волі, 4 і 8, будуть ліквідовані котельні, які вже не можна експлуатувати. Мережі будинків під’єднають до котельні на вулиці Потапова.

«Виконує роботи підрядна організація з Києва «Будівельне управління-630». З нашого боку здійснюється авторський нагляд, якщо є зауваження, то ми сьогодні ж змусимо підрядника поставити щити чи натягнути попереджувальні стрічки. Роботи мають завершити до опалювального сезону», - запевнив Мельник.

Та це не всі біди лучан, які живуть на Волі, 8. Мешканці розповідають, що капремонту у їхньому будинку не було з часу введення в експлуатацію, а це у 60-их роках минулого століття. А 20 років тому, у скверику між будинками, засипали дитячий майданчик, знищили альтанку і знесли ліхтарі. Лучани мусили самотужки встановлювати вуличне освітлювання і просять чиновників зробити благоустрій біля їхніх осель.

Однак, облаштування прибудинкової території по проспекту Волі, 8, у планах робіт на цей рік немає, повідомив директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький.

«Думаю, що наступного року ми наведемо там порядок», - каже чиновник.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus