USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани кажуть, що живуть у «Бермудському трикутнику». ФОТО. ВІДЕО

19 Червня 2013 17:19
Один з популярних транспортних маршрутів у Луцьку обслуговує один автобус замість п’яти, - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Люди, які проживають в районі кінцевої зупинки на вулиці Володимирській у Луцьку, стверджують, що опинилися у такому собі «Бермудському трикутнику». Мовляв, годинами простоюють на зупинці, щоб дістатися у місто. Найбільше нарікають на найпопулярніший маршрут №29, яким люди щодня доїжджали на роботу. Кажуть, витрачають багато часу й нервів, поки сядуть у свою маршрутку.

Про маршрут №29
Маршрут №29 сполучає вулиці Володимирська – Карбишева. Автобус курсує практично через усе місто: Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева; у зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська. Пасажири нарікають, що віднедавна аби доїхати до потрібної зупинки, куди вони раніше діставалися без проблем, мусять один раз, а то й двічі пересідати.

Що кажуть пасажири
«Позавчора не було чим їхати. Он 29 чоловік, каже, годину чекав. 29-й маршрут ходить дуже рідко».

«Я добираюся ним з роботи, коли повертаюся. Чекати треба дуже довго. Можна 40 хвилин чекати, можна 30 хвилин. Дуже рідко він є вчасно. Туди добираюсь 25-кою та сама проблема. Практично всі не ходять. Ще більша проблема почалася з початком літа. Взагалі добратися не можна. От зараз вже стою скільки, людей питаю, 29-ї не було».

У чому ж причина проблеми

Пасажири уже допиталися у водія про причину проблеми. Як з’ясувалося, на рейсі працює усього один автобус.

«Я кожен день запізнююсь на роботу. Ну, наприклад, я водія запитала, він сказав, що він один в рейсі. Ви розумієте, що таке 29-й один в рейсі? Це не район… Тут теж люди живуть, і добиратися.. Ну, наприклад, я на 9-ту годину не встигаю. Ви ж бачте: в 25-ку не можна увійти. 29-й – це 45 хвилин».

Своєю чергою, начальник управління транспорту та зв’язку Луцькради Анатолій Миронюк пояснив, що ця ситуація – це господарські відносини перевізника та підприємця.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
толя Показати IP 19 Червня 2013 18:48
Скажу по секрету що тут ціле місто в **бермудах.. 23 після 20 випаровується і препрошую до одного місця ці джіпіеси... бабло збили а контроль як прийдеться...
скептик Показати IP 19 Червня 2013 19:16
Зато нр 15,16,17 летают полупустые!
33 Показати IP 19 Червня 2013 22:05
Які розумні в нас чиновники. Проблеми вирішують задовго до їх появи, дуже далекоглядні і досвідчені. Дійсно достойні. Тільки за таких і голосувати і до влади тільки їх. Таких як директор ДЕПО, нач. транспортного управління ну і мера. Браво!!!
Вінстон Показати IP 20 Червня 2013 07:36
Маршрут №23 не подарок. Зранку їх "до" і трохи, а ввечері вже "х" і меньше. І головне що коли питаєш у водія то вівдповідь одна: "Ми через кожні 15 хв їздимо". Брехня то всьо! Раз чекав годину і 15 хв. тоді все висказав що я думаю про цей маршрут. Не хочете робити, хай хтось другий робить!
Володя до Вінстон Показати IP 20 Червня 2013 23:58
1000%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus