USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани нарікають на графік руху тролейбусів

22 Жовтня 2013 11:34
З проханням продовжити графік руху тролейбусних маршрутів №1 та №2 мешканці міста звертаються у групу оперативного реагування «15-80».

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови, що відбулася 22 жовтня.

Як розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як, з 8 по 25 жовтня надійшло 26 звернень громадян, що стосувалися руху громадського транспорту. Так, неодноразово лучани зверталися з проханням продовжити графік руху тролейбусних маршрутів №1 та №2 до ринку на вулиці Боженка.

Луцький міський голова Микола Романюк звернувся до директора Луцького підприємства електротранспорту Івана Грицанчука з закликом виправити ситуацію, адже є категорія громадян, які користуються лише тролейбусним транспортом, тому рейс не повинен завершувати курсування о 18.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
стук-стук Показати IP 22 Жовтня 2013 11:45
Продажна міська влада вкупі з "великим маршрутчиком"- ЛПЕ роблять все можливе, щоб знищити комунальний транспорт, в т.ч. тролейбусний, який справді потрібний жителям нашого міста.
Я Показати IP 22 Жовтня 2013 12:06
Хай спочатку на розвороті ями позалатають.
ujcnm Показати IP 22 Жовтня 2013 12:13
Ці тролейбуси уже дістали.Вони ходять хто як захоче і коли захоче.І пільговики також дістали.Ну ладно лиш би вони були справжні. А то понабирали,покупляли цих проїздних липових і пенсійних липових їздять ще й сміються.А це,що ваони так рано зїжджають,то домовляються з маршрутчиками,чого будуть возити пенсіонерів дарма,хай їдуть за гроші.А взагалі, що у нашій країні робиться для людини, а нічого. Все для себя любимих.Їм потрібні тролейбуси,вони літають на літках і лексусах їздять
Олександр Показати IP 22 Жовтня 2013 12:20
Знаєте, якщо відверто, то хто нарікає? Пенсіонери, які не платять. Сьогодні сідав біля Старого ринку - не менше 40 пенсіонерів зайшло, а тих, хто заплатив - ну може 5 відсили. Ось така арифметика. Де така дуроня у світі є? тільки там, де усі, якщо не якісь "учасники" чи "ветерани праці2, то "діти війни", а то просто "посвідчення".
Олександр Показати IP 22 Жовтня 2013 12:23
А про те, що домовляються з маршрутчиками... Ви бачили, скільки пенсіонерів платять у маршрутці? Раніше вони боялися туди заходити, а зараз уже прижилися: заходять у сало, буркнуть "посвідчення" і їдуть як має бути. Хоча більшість категорій пенсіонерів маршрутки не мають возити безкоштовно.
Найбідніша лучанка Показати IP 22 Жовтня 2013 13:32
А таким, як я пенсіонери не дають до своєї пенсії дожити: в мене коротка стрижка і їм все ввижається, що я молода і повинна їм звільняти місце - буде стояти над душею і гвандіти, що молоді сидять, а мені вже 55, тільки ж сволота Тігіпкова добавила пенсійного віку!
Александр Показати IP 22 Жовтня 2013 15:58
А все же самое замечательное у нас - это люди! Враг №1 украинца, работящего, культурного, грамотного, европеизированного, с руками, ногами и головой - пенсионер!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus