USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучани не хочуть жити по сусідству із працівниками прокуратури

9 Вересня 2010 08:16
Мешканці Луцька з вулиці Воїнів-інтернаціоналістів та проспекту Соборності протестують проти зведення у їхньому дворі багатоповерхівки, у якій житимуть працівники прокуратури.
Люди обурюються, адже звести десятиповерхову споруду збираються у їхньому дворі, де граються діти, пише «ВІП» із посиланням на телеканал «Аверс».
«Ми от тільки приїжджаєм і взнаєм… – розповів лучанин Іван Божко. – Вже якийсь проект є, виявляється, вже якісь бурові роботи мають виконуватись. І ми в останній час про це взнаєм. Чому влада не рахується? Повинні бути якісь громадські слухання».
Люди хвилюються, що будівельні роботи затягнуться. Новобудова, на їх думку, заважатиме ходити прилеглою територією і закриє їх від сонця. Коли зателефонували на гарячу лінію міської ради, там відповіли: приїхати одразу не можуть, а тільки після подання письмової заяви.
Мешканці склали документ і відправили до міських владців своїх представників.
Головний архітектор Луцька Георгій Шевчук каже: будувати тут таки будуть. У новій багатоповерхівці мешкатимуть працівники обласної прокуратури. Чиновник переконує, що такі забудови на користь мешканцям прилеглих будинків. Мовляв, самі не знають, проти чого протестують.
«Він викличе за собою заміну інженерних мереж, вони будуть відновлюватися, відновлюватися благоустрій. Це будуть підведені комунікації, підведені дороги. Можливо, відновиться вся інфраструктура», – пояснював Шевчук.
За проханням волинської прокуратури будівництвом займатиметься завод будівельних конструкцій. Інженер з нагляду за будівництвом Валерій Деньков на камеру журналістам «Аверсу» коментувати відмовляється. Поза камерою розповів, що на будівництво міська рада віддала майже 23 сотки. Щоб почати роботи, вже пройшли чимало інстанцій.
А мешканців просить не хвилюватися. Поки проект будинку складуть, потурбуються і про доїзд до нього, і про дитячі майданчики не забудуть. А як буде остаточний проект – тоді з людьми і поговорять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
BRUS Показати IP 9 Вересня 2010 08:48
ЛЮДИ!!!!!!!! Іванишин будувати буде 5років а може й більше!!! А весь цей час у вашому дворі буде будівельне БОЛОТО!!!
лучанка Показати IP 9 Вересня 2010 09:19
Народ,шукайте юристів, і то чим нашвидше. Іванішин з прокурорами щодня голілку п'є, ваші протести не допоможуть. Треба виходити на генеральну прокуратуру, чи їхати туди чи шукати хто з нардепів напише запит до Київських чиновників. А краще і те й інше.Це ваш єдиний шанс припинити будівництво. Завод будівельних конструкцій вже більше року має неймовірні проблеми з фінансуванням. Люди такм зарплати не бачили вже білльше півроку. Будувати будуть років з 20 не менше- а скоріш за все- викопають яму, отримають від прокуратури гроші - і втічуть. А ви так з ямою посеред двора залишитесь
Микола Показати IP 9 Вересня 2010 10:38
ЗБК - банкрут! Що він може будувати?
Саша до Микола Показати IP 9 Вересня 2010 12:23
Как вы это красиво сформулировали : "Має проблеми". Какие проблемы? Иванишин - банкрот! Все его фирмы в долгах, как в шелках! Счета арестованы. Имущество описано. Для него сейчас единственное решение проблемы - построить прокурорам квартиры! Тогда вся эта каша будет вариться нескончаемо долго и он потихоньку, под прокурорской крышей, выведет остатки денег за кордон. Разве оно того не стоит? Правильным путём идёте, Леонтий Владимирович! Так держать! А вы, чьи дома Леонтий так и не достроил, уймитесь! Теперь он работает на прокуратуру! А эту стену вы лбом не прошибёте!
Домовичок Показати IP 9 Вересня 2010 11:38
Скільки вже може цей "безпрєдєл" продовжуватись?! Нехай будуються десь в раоні ЛПЗ чи Ковельської для того щоб цитую:"Підняти значимість даного району"
Олесь Показати IP 9 Вересня 2010 12:05
Це сьогодні ми всі знаємо, що ЗБК - банкрут, а завтра, коли він "накормить" прокурорських квартирами, все зміниться. І п"ять років він їм будувати не буде, ось побачите! Швиденько-гарненько все зробить, бо знає за-для чого зад рве!!! І ціни на метр квадратний будуть для законників зовсім не такі, як для пересічного лучанина!
судисполнитель... Показати IP 9 Вересня 2010 15:33
Компетентность нашей прокуратуры не вызывает сомнения. Прокурор молодец!!! Открываем Реестр судебных решений: банк аваль "взыскать с завода будивельных конструкций 18 милионов гривен, кредо банк взыскать 1,5 миллиона долларов всего решений на взыскание я насчитал около 82 восмидесяти двух миллионов гривен, Обласное рыбное хозяйство Иванишена Банкрот, ЗБК банкрот, машина и та в кредите есть решение суда забрать, у брата машину уже исполнители забрали.Теперь простая схема- деньги государственные и спонсоров заплатят а потом , что с банкрота взять....? Молодец Прокурор!!!
я Показати IP 10 Вересня 2010 09:30
з людьми в останню чергу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus