USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани просять міськраду відремонтувати сходи

27 Серпня 2013 10:44
Лучани звернулись в мерію з проханням відновити зруйновані сходи до Палацу учнівської молоді. Про це говорили під час оперативної наради, що відбулась сьогодні, 27-ого серпня, у мерії.

Так, із доповіді заступника начальника відділу звернень громадян Сергія Назарука стало відомо, що на діяльність ЖКП Луцька та департаменту житлово-комунального господарства надійшло 142 скарги.

Мешканці будинку №26 на вулиці 8 Березня вже декілька разів звертались у відповідні інстанції з проханням покосити траву біля містка, який з’єднує їх вулицю з вулю Щепкіна, та відремонтувати сходи.

Окрім того, жителі вулиці Світла просять відновити пошкоджені східці, які ведуть до Палацу учнівської молоді. Також жалілись містяни і на неналежний спуск до парку імені Лесі Українки зі сторони Центрального ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 27 Серпня 2013 10:52
І ще треба відремонтувати дорогу-спуск з вул.Чехова до р.Сапалаївки!, якою в день проходить біля тисячі людей.
Просто так Показати IP 27 Серпня 2013 11:48
Так ці сходи знищили, ролери, скейтери і т.д., зробіть їм нормальний майданчик...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus