USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани скаржаться на зграї бродячих псів

22 Березня 2011 12:37
Протягом останнього місяця на службу оперативного реагування Луцької міської ради надійшло більше ста скарг щодо роботи ДКП «Луцькводоканал» та близько двохсот – щодо роботи ДКП «Луцьктепло».
Про це 22 березня повідомила під час оперативної наради начальник відділу звернень громадян Лариса Карп’як.
Загалом, з 23 лютого по 21 березня надійшло 676 телефонних звернень. Левова частка стосувалася налагодження електропостачання в житлових будинках і квартирах.
За цей час в місті сталося декілька електроаварій: зокрема, без світла залишалися в різні днів жителів будинків на вулицях Макарова, Наливайка, а також обласна інфекційна лікарня. В будинку на вулиці Баранова згоріла супутникова антена через перенапругу.
Карп’як повідомила про початок капітального ремонту чотирьох ліфтів у будинках 10 та 12 на проспекті Соборості. Через роботи ліфти не працюватимуть два тижні.
Окремі нарікання були на дії водіїв і кондукторів, а також на зграї безпритульних собак в районі вулиць Коперніка, Відродження, На таброщі, Конякіна, Наливайка, Січова та Кравчука.
Деяких мешканців міста турбує непристойна, на їхню думку, реклама в районі супермаркету «Фуршет».
«Підприємці, яким доводиться здавати звіти в державну податкову адміністрацію обурюються через сміттєзвалища будівельного сміття біля адмінбудівлі податкової адміністрації. Лише на минулому тижні надійшла подяка від наших мешканців про те, як прибрали скверик на Горького біля приміщення Волинського телебачення , а вже за вихідні днів через відсутність смітників – там вже розкидане сміття», - зазначає Карп’як.
«Чисто не тому що прибирають, а чисто тому що не смітять», - заявив луцький міський голова Микола Романюк, додавши, що в місті є достатньо смітників, аби не викидати сміття де попало.
Разом з тим, Карп’як відзначила зменшення скарг щодо освітлення вулиць. Цікаво, що за той час, за який аналізувалися скарги лучан, світловий день збільшився на 1 годину і 39 хвилин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанин Показати IP 22 Березня 2011 12:47
"Загалом, з 23 лютого по 21 березня надійшло 676 телефонних звернень. Левова частка стосувалася налагодження електропостачання в житлових будинках і квартирах." а заголовок притягнутий за вуха, бо. як завжди, винуваті пси? навіть в перебоях електропостачання та у неякісному благоустрої міста і у не вивезенні сміття?
VSC Показати IP 22 Березня 2011 14:48
Предлагаю поставить памятник "Безымянному псу". Чтобы каждый чиновник мог поднять возле него ногу, ну или присесть, в зависимости от его пола.
лучанка Показати IP 22 Березня 2011 19:06
А про те, що лучани скаржаться на брудне місто, що скоро буде поховане під тоннами бруду, пилюки і багнюки, про те, що немає ЖОДНОГО двірника у місті, а влада дуже спритно "пломбує" покалічені, як після бомбування дороги - немає відомостей??????Хай би мер разом зі своєю свитою пройшовся пішки по вулицях СВОГО міста!Зазирнув у двори....................
Лучанка Показати IP 22 Березня 2011 19:08
Так, бідні собаки, які і так страждають від людської байдужості іжорстокості - знову винні у всьому... Я - за пам'ятник песику!!!!
Є Показати IP 23 Березня 2011 10:51
"Окремі нарікання були на дії водіїв і кондукторів, а також на зграї безпритульних собак..." Дитина в 5-му класі розумніше викладає свої думки. Завдяки таким "писакам" (а також скандалісткам Московкам)складається загальне враження про усіх журналістів. До речі, майже місяць пройшов і де ж це сенсаційне розслідування пані Московки!!!
Я Показати IP 24 Березня 2011 09:13
Дурні! Проблема відлову собак була завжди, але погляньте на неї з іншого боку. Кому це вигідно? Побачите, що через деякий час стане питання про "европейський" підхід до вирішення проблеми (відлов,стирилізаці, утримання...). Тепер вгадайте за які кошти і хто контролюватимиме. Більш ніж впевнений, що утримання одного пса буде більшим ніж середнього пенсіонера. Хоча витоки фінансування різні, для порівняння і втіхи потім зацікавтеся. В бій за гроші вступають нові грантоїди - захистники тварин. Хто захістить людей?
ein mann Показати IP 2 Квітня 2011 12:35
як на мене необхідно собак виловлювати і ліквідовувати - вони є джерело реальної і потенційної небезпеки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus