USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани «за» автопарковки у власному дворі

2 Вересня 2013 16:38
Більшість громадян виступили «за» облаштування парковки для автомобілів біля будинку по проспекту Відродження, 14 а, у Луцьку, інформують у прес-службі Луцькради.
Нагадаємо, минулого тижня міський голова Микола Романюк зустрівся з мешканцями будинків, що по проспекту Відродження, 14 а, 14 б, 16, 16а, щоб вислухати їх пропозиції щодо облаштування двору, де розпочали комплексний благоустрій.
ЧИТАТИ ЩЕ: ОБІЦЯНКИ ЛУЧАНАМ ВІД РОМАНЮКА. ФОТО
Тоді міський голова запропонував організувати збори мешканців будинку і прийняти остаточне рішення. До цього часу роботи по облаштуванню двору призупинили.
Працівники ЖКП № 7 здійснили обхід квартир та збір підписів мешканців будинків. Більшість громадян виступили «за» облаштування парковки для автомобілів біля будинку по проспекту Відродження, 14 а.
Тому міський голова Микола Романюк доручив департаменту ЖКГ завершити благоустрій двору будинків по проспекту Відродження, 14 а, 14 б, 16, 16а.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 2 Вересня 2013 18:07
Молодці! Тепер можна буде до нх в гості заїхати, із села торбинку харчів підвезти.
TYU Показати IP 3 Вересня 2013 09:49
ВЛАСНОГО ДВОРУ НЕ ІСНУЕ ОПЛАТА ЗА ПАРКОВКУ ПО СЧЕТЧИКУ ЯК У ТАМ-ТАМІ! ЗА ЗА ВСЮ ТЕРІТОРІЮ ДВОРА ПЛАТЯТЬ ПАРКУВАЛЬНИКИ. ЗМЕНШЕННЯ ОПЛАТИ ЗА БУДИНКИ ЗА РАХУНОК ПАРКУВАЛЬНИКІВ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus