USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани зможуть писати СМС-ки Романюку

11 Січня 2011 15:36
В луцькій мерії планують запровадити послугу смс-зв’язку з мешканцями міста.

Про це під час прес-конференції 11 січня заявив міський голова Луцька Микола Романюк.

За його словами, орієнтовно протягом першого кварталу нинішнього року у мерії з’явиться служба, яка прийматиме смс-звернення громадян.

«Ми запровадимо службу смс-інформування керівництва міста про проблеми, які є в Луцьку. Ми зараз працюємо по цьому», – зазначив градоначальник.

Як пояснила начальник відділу звернень громадян Лариса Карп’як, таку ідею запропонував сам міський голова. Очікують, що послуга користуватиметься популярністю.

«Зараз міркуємо, як зробити цю послугу максимально простою для пенсіонерів, які найчастіше до нас звертаються», – розповіла вона.

За її словами, щодня на «пряму лінію» міського голови надходить 30-35 дзвінків, а в службу оперативно реагування «15-80» щоденно телефонує близько сотні лучан. Протягом минулого року зареєстрували приблизно 24 тисячі дзвінків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
VSC Показати IP 11 Січня 2011 16:35
Порекомендуйте ему (Романюку) ежедневно читать комментарии на луцких новостных сайтах.
Своя Показати IP 11 Січня 2011 19:17
я тільки хотіла сказати що читання тутешніх постів і коментарів і реагування на них для початку булоб більше ніж достатньо
ЛітРедактор Показати IP 11 Січня 2011 19:50
І буде як в попсовій пісні:"Я устал от одинаковых писем...")))
))) Показати IP 11 Січня 2011 20:11
фото классное!
Фрейкенбок Показати IP 11 Січня 2011 20:41
А хто проводитиме курси з навчання бабусьок писати смс-ки? Потім можна буде провести конкурс "краща смс міському голові". Існуючих каналів звязку достатньо, просто треба грошей і... працювати.
Українець Показати IP 11 Січня 2011 23:59
Раніше було почесно перевести бабульку через дорогу,а зараз буде почесно накнопати скаргу-смс Романюку.До речі ММС теж було б непогано ввести,якто кажуть показати воочію що робиться в Луцьку по за межами проспекту Волі.
Свєточка-конхвєточка Показати IP 12 Січня 2011 10:21
Найсмішніше буде, якщо за СМС до міської ради встановлять комерційну ціну. Наприклад, 3,50 грн. Відверто дурна ідея, як на мене. Правду пишуть попередні коментатори, що бабульки й смс писати не вміють. Яскравий приклад - мій батько. він, хоч і не в глибокій старості, але такої послуги так і не осилив. Каже, що не бачить тих дрібних знаків на екрані. Тож особливого клопоту Романюк із смс-скаргами не отримає.
M Показати IP 12 Січня 2011 13:21
Цікаво, а в мерії головою трохи хтось думає, чи отак - от балди рішення приймають? Треба було б перед такими рішеннями провести невеличке дослідження. Взяти статистику людей пенсійного і передпенсійного віку (від 50 років), порахувати, або ж теж взяти статистику кількості мобілок, що припадає на цю категорію населення. Далі теж дізнатись скільки відсотків з тих, хто має мобілки володіє ними на такому рівні, що може набрати і відправити правильно смс + якщо ще й зір дозволяє. От і вийде по Луцьку доволі мізерна кількість людей. А стосовно коментів на сайтах - то святе діло для будь-якого слуги народу (чиновника) перечитувати їх.
Дід Мороз Показати IP 12 Січня 2011 13:32
Поки-що зміни Романюка полягають в наборі усіляких дрібниць на кшалт есемесок, формування колекції нових радників, перестановки кадрів (шило на мило), так як на лаві запасних на таку зарплату немає бажаючих, перейменуванні і скороченні департаментів і управлінь і т.д. Суттєвого, яке б покращувало б життя лучан, рухало вперед економіку, нічого не видно, Якщо щось маленьке і є, то воно відбувається без втручання голови міста і без його впливу. За Шибу віддали свої голоси 8 тисяч лучан, тобто трохи більше його оточення. Це гострий сигнал новому голові про те, що в Луцьку не було змін на краще, крім кометичного припудрування і обіцянок. Шановний голово, люди чекають змін і вирішення стратегічних питань!
Dyssja Показати IP 13 Січня 2011 18:45
дик послуга смс до мера буде не тільки для бабульок а для всіх такшо шановні поповнюйте рахунки і будем писати романюку листи на болючі теми, ух я написала... доречі пробувала писати на сайті міської ради а там шось чик пик і не послалось а я такого листа створила, такий витвір пропав ех.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus