USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани зможуть орієнтуватися у місті за допомогою Яндексу

16 Листопада 2012 10:43
Лучани зможуть «прокласти» маршрут проїзду міським транспортом на Яндекс.Картах. Так, завдяки пошуковику можна буде обрати оптимальний варіант проїзду з урахуванням заторів.

Про це повідомляють у прес-службі пошукової системи.

На Яндекс.Картах з’явилася можливість будувати маршрути проїзду міським транспортом Луцька. Тепер мешканці міста можуть визначити, як дістатися до місця призначення без машини.

У системі Яндекс.Карт є маршрути усіх видів міського транспорту. Відтак, можна обрати оптимальні варіанти проїзду з урахуванням заторів. Користувач може подивитися, як найшвидше дістатися до місця та скільки триватиме поїздка. Наприклад, від проспекту Відродження до вулиці Бандери можна дістатися приблизно за 20 хвилин. Крім заторів, сервіс враховує середню швидкість руху транспорту, час очікування на зупинці та інші параметри. Весь маршрут можна побачити просто на карті міста – разом з усіма пересадками та дорогою до зупинки.

Коли комп’ютера поруч немає, спланувати поїздку допоможуть мобільні Яндекс.Карти для iPhone та Android. Завантажити програму можна в App Store або Google Play.

До слова, Яндекс.Картами наразі користуються мешканці Львова, Тернополя та ще 20 великих міст України. Автомобільна маршрутизація працює на всій території країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чеширский Кот Показати IP 16 Листопада 2012 10:56
Прогресс, Яндекс уже и до Луцка добрался. Теперь только по нему и будем ездить. :))) В статье не сказали, что скорее это актуально для автонавигаторов, которые могут быть подключены к сервису яндекс-пробки. Хотя, какая польза для водителей Луцка, если мы и так знаем где и когда у нас возможны пробки.
Пьотр Показати IP 16 Листопада 2012 12:33
Все гарно!Одного тільки не врахували - розумових здібностей наших водіїв маршруток!Яндекс заціпить вже на зупинці біля ЦУМу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus