USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин має виділити півгодини на благоустрій міста, - Сорока

18 Березня 2010 18:19
Студенти та викладачі Луцького педколеджу закликали лучан виділити 925 хвилин свого часу щомісяця на благоустрій міста.
Ліміт часу мотивують просто – нинішнього року Луцьк святкуватиме 925-річчя.
Таку ініціативу підтримав і начальник відділу екології Луцькради Борис Сорока на науково-практичній конференції в педколеджі. Крім того, чиновник закликав студентів прийти завтра на толоку, де прибиратимуть берег річки Сапалаївки.
«Ми маємо пам’ятати народну приказку «Без води - і не туди, і не сюди». Ми п’ємо воду, відпочиваємо біля води, будуємо на берегах водойм підприємства. Ми повинні берегти природні ресурси», - зазначив Сорока.
Розповів посадовець і про результат санітарно-екологічного рейду, який провели працівники відділу на берегах луцьких водойм.
«У Луцьку крім Стиру є й інші річки: Сапалаївка, Жидувка, Омелянівка. Наприклад, у Сапалаївці свого часу була дуже чиста вода, там водилася риба. А сьогодні береги річок забруднені твердими відходами. Після того, як там відпочивали люди, залишаються купи сміття – пластикові пляшки, стаканчики», - зазначив чиновник.
Борис Сорока нагадав, що зараз в Луцьку проходить загальноміська акція «Екологічний квартал». Посадовець закликав усіх долучитися до цієї акції і прибрати місто до Великодня.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сергій Показати IP 18 Березня 2010 18:26
Хай Сорока покаже приклад.
дідо Показати IP 18 Березня 2010 18:35
ну і наглі морди..лучани платять податки,за які влада повинна поприбирати... міскьвиконоком обнаглів, для охорони закликають наймати додатково міліцію,у школі додатково плати, у поліклініці та лікарні плати, для прибирання виходити на суботники...скоро будуть говорити ,шоб дороги самі латали...анекдот...
Паша Показати IP 18 Березня 2010 21:16
Багато недоліків у нас. Повісили б на бігбордах рекламу типу не забруднюй свого міста, у соціальних напрямках, а не тільки рекламу сигарет та алкогольних напоїв. Взяти приклад євросоюзу, там свідомість людей на високому рівні, а нам залишається вчитися.
дідо Показати IP 19 Березня 2010 09:41
до Паші...слухай,ти розумнику, давай заплати за такий бігборд...совки люблять поради давати, та тратити чужі гроші, при тому , шо самі собі шмарки не можуть витерти...
VSC Показати IP 19 Березня 2010 11:02
На моїй пам'яті у Сапалаївці риби ніколи не було. Останню рибу там бачили у 50-х роках. Засмітили її, ще при Совєтах. А зараз продовжують ударними темпами. Шкода річечку, ала що поробиш, БИДЛО біля неї живе, і надалі буде жити.
Кицька Показати IP 19 Березня 2010 11:08
А може краще, щоб кожен Лучанин не смітив? Щоб кожен мав особисту культуру, тоді і на суботники ходити не треба буде!Чи не самі ж лучани, вибачте, на слові загадили місто? Бо їм тяжко підійти до смітника і викинути недопалок, папірець, лушпайки від насіння у смітник!!!Нехай кожен подивиться на себе і подумає....
правдолюб Показати IP 22 Березня 2010 22:34
дідо седіте на печі і жуйте калачі бо віагра не поже вже ,,,,,,,,,,,,,,,,, а пачку викините не у смітник(на правде)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus