USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Луцьк 2020» можуть використати для відкритості міської влади

16 Жовтня 2013 16:09
Проект «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади», можливо, використає уже діючі бази даних подібних соціальних проектів.
Нагадаємо, у вересні народний депутат України Ігор Палиця у Луцьку презентував сайт «Луцьк 2020», на якому кожен лучанин може зареєструватися, щоб висловити власну оцінку проблем свого будинку і цілого міста. Згодом у міській раді повідомили про запуск проекту «Відкрите місто», завдяки якому лучани зможуть повідомляти владу про проблеми міста.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як, у міськраді уже визначили робочу групу з відповідальних працівників, які займатимуться обробкою повідомлень.
Член міськвиконкому Ірина Констанкевич поцікавилася, чи візьмуть модератори до уваги напрацювання місцевих подібних проектів, зокрема, «Луцьк 2020».
На це міський голова Микола Романюк зазначив, що варто було б врахувати таке зауваження.
«Треба буде подумати, як можна буде використати ту базу даних яка сьогодні є. А там серйозна база даних, я знайомився, дивився. У своїй роботі ми вже її використовуємо, працюємо над тими проблемами. Адже була проведена доволі серйозна робота, тож гріх її не використати», - зауважив очільник міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
таня Показати IP 16 Жовтня 2013 16:58
такі уважні до "Луцьк-2020", що навіть у склад робочої групи представника фонду не включили. знову більше демагогії від мера.
інформаційна проблема міста це ВІЗОР до таня Показати IP 17 Жовтня 2013 16:55
Хто з кандидатів сприятиме приходу надійного надавача послуг інтернет (боже збав від Візора) то отримає підтримку майже усієї молоді а відповідно і їх батьків де є Візор надавачем послуг. Тому панове думайте і допомагайте.
Коля Показати IP 16 Жовтня 2013 17:09
А навіщо Романюку конкурент? Луцьк 2020- це серйозна розробка,перша до речі, яку експерти типу Яковлєва навіть не зрозуміють.
Демагог Показати IP 16 Жовтня 2013 17:12
Я просто людина діла порівняно з мером. Не бачити білбше Романюку мерського крісла як своїх вух
Александр Показати IP 16 Жовтня 2013 17:36
Луцк 2020 - это самый серьезный проект! В сентябре его только прорекламировали, а в октябре он уже дал потрясающие результаты, открыл глаза местной власти на все проблемы города. Такими темпами Луцк 2020 станет Луцком 2015! Пятилетку -досрочно!
ok Показати IP 16 Жовтня 2013 17:48
мінус таких стартапів - якщо людина не користується інтернетом, то і проблеми "носить" при собі. А першочерговою базою для розробки "Луцьк 2020" були паперові анкети 56000 лучан, які писали про свої проблеми. От, до прикладу, "Комунальний патруль" за неповні 9 місяців роботи аж 89 проблем зібрав, причому не системних, а "точкових".
Лучанин Показати IP 16 Жовтня 2013 18:02
Комусь дуже хочеться "зіткнути лобами".
Дана Показати IP 17 Жовтня 2013 10:33
От вам мішає мер наш-та ви, писаки, в його слід не ступите, а вихваляють проект Палиці самі ж його оплічники-з такими грішми все і всіх можна скупити, то прийди один з другим і покеруй містом-але ж вигідніше сидіти в Верховній раді , ніц не робити,дати голодуючим костомаху і нехай гризуться. Це видання вміє тільки свого патрона преподносити-ну просто місія, але гроші теж колись кінчаються,а порядність і шляхетність-ніколи, так що писаки не зачіпайте нашого мера-вам усім ой як далеко до нього, а Миколі Ярославовичу тільки здоровячка і терпимості, Господь нехай Вас береже і захищає від усіх злих і недобрих людей!
Дані Показати IP 21 Жовтня 2013 09:56
Тут основне - щоб вказані проблеми вирішувалися. І якщо користувачі інтернету будуть використовувати цей ресурс і бачити фідбек, проект швидко набере обертів. Успіху розробникам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus