USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьк чекає навали вболівальників

23 Березня 2010 11:44
Завтра, 24 березня, на футбольний кубковий матч луцької «Волині» із сімферопольською «Таврією» прибуде близько 900 вболівальників із Криму.
Луцький міський голова Богдан Шиба під час щовівторкової оперативної наради жартома назвав цей матч «матчем віку». Заступник луцького міського голови Анатолій Пархом’юк закликав департамент підприємництва контролювати продаж алкогольних виробів. А також забезпечити наявність біо-туалетів біля стадіону «Авангард».
Він розповів, що на проспекті Грушевського завтра буде перекритий рух легкових автомобілів із 14: 00. Це зроблять для того, щоб забезпечити рух уболівальників вулицею. Тому керівники міста прагнуть створити підвищені заходи безпеки.
Богдан Шиба закликав лучан, котрі проживають на проспекті Грушевського із 14:00 до 21:00 не ставити свої автомобілі на проспекті. Адже вони утруднюватимуть рух вболівальників.
«Так буде спокійніше. Там рухатиметься процесія кримських уболівальників поруч із нашими вболівальниками, котрі бажатимуть їм щасливої дороги», - із усмішкою сказав Богдан Шиба.
Його слова чиновники підтримали сміхом. «Вони навмисне приїхали на матч і ми повинні забезпечити їм свято душі, а нашій команді – свято перемоги. Ми особливо не акцентуємо на цій події уваги, проте забезпечимо порядок», - сказав Шиба.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 23 Березня 2010 12:03
Опять движение перекрывают. Не могу понять, почему для удобства небольшой кучки людей, затрудняю жизнь большинству лучан. То проспект Воли перекроют, то Грушевского, сколько можно терпеть этот идиотизм.
Микола Показати IP 23 Березня 2010 12:46
По-перше, ніхто нічого не перекриває... По-друге, очікується не "кучка" а близько тисячі кримчан
Куратор Показати IP 23 Березня 2010 14:49
Видно Микола в курсі усіх подій, хмм. В інформації чітко пише -"на проспекті Грушевського завтра буде перекритий рух легкових автомобілів із 14: 00". Не так давно той же міський голова сам казав, що треба чим менше і чим рідше перекривати вулиці міста, бо це збитково для нього (маршрутки, тролейбуси менше пасажирів перевозять, чи ще якась причина?). А якщо 900 чоловік приїхали на гру дивитись, то хай на трибунах і сидять, а не проспектами ходять з 14.00 до 21.00 і НЕ ЗАТРУДНЯЮТЬ РУХ ЛУЧАНАМ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus