USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк «піаритиметься» в Інтернеті

6 Березня 2012 12:39
Інформація про послуги туристичних агенцій, готелів та ресторанів Луцька невдовзі з’явиться в Інтернеті.
Про це йшлося 6 березня під час робочої зустрічі на тему: «Співпраця готелів, ресторанів, туроператорів та Луцької міської ради на шляху розвитку туризму у місті у 2012 році».
Під час вступної промови Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що Луцьк – гарне місто, у якому завжди є, де проводити час. Проте, за його словами, на жаль, про Луцьк знають мало як в Україні, так, тим паче, у Європі. Саме тому потрібно працювати над розвитком туристичного бізнесу.
Начальник відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму міськради Наталія Бунда запевнила, що нині місто працює над створенням центру туристичної інформації. А оскільки на робочу зустріч були запрошені представники туристичних агенцій, готелів та ресторанів, то начальник закликала їх поширювати інформацію про заклади.
Як розповіла Бунда, рекламно-інформаційні презентації закладів будуть розміщені у Центрі туристичної інформації. Начальник відділу розвитку туризму вважає, що промоція міста в Інтернеті сприяє тому, щоб до Луцька приїжджало якомога більше гостей.
Своїм досвідом в успішній співпраці бізнесу та влади поділилися львівські гості. Так, радник міського голови Львова Остап Процик розповів, що місто повинно підкреслювати свої переваги та використовувати це під час промоції. З його слів, найбільш ефективним ресурсом для поширення інформації про місто є Інтернет. Саме тому багато інформації про Львів розміщено в глобальній мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus