USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька мерія страйкуватиме? ФОТО

2 Грудня 2013 17:27
У Луцькі міській раді планують оголосити страйк завтра, 3 грудня

Про це стало відомо під час комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.
Луцькі депутати вважають, що право на мирний протест та свободу вираження власних поглядів та переконань лучан значно важливіше, ніж обов’язки, визначені законодавством про працю.
Так голова комісії депутат Андрій Осіпов зазначив, що громадяни вільні у виборі способів мирного протесту. Тому, згідно зі статтею 44 Конституції України ті, хто працює мають право на страйк для захисту своїх економічних та соціальних інтересів, а заборона страйку можлива лише на підставі закону. Наразі ж, на думку членів комісії, таких підстав немає.

Враховуючи небезпеку, що нависла над Україною, у зв’язку з брутальним та цинічним порушенням громадянських прав учасників мирного Євромайдану під час жорстокої і кривавої розправи спецпідрозділу «Беркут» над мирними мітингувальниками, Луцька міська рада вирішила оголосити з 3 грудня 2013 року загальноміський мирний страйк.

Усі учасники комісії ухвалили рішення одноголосно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
гайдамак Показати IP 2 Грудня 2013 17:57
а той "осіпов"-- це не той москаль що захищає боржників Західінко? ....
Путін до гайдамак Показати IP 2 Грудня 2013 18:16
Ще б всі були такими москалями як той Осіпов. Він більший українець, аніж 50% таких гайдамак.
Володимир Показати IP 2 Грудня 2013 19:31
Андрій Осіпов - найактивніший депутат Луцької міськради, він послідовно відстоює інтереси виборців, а не свої шкурні, чим "прославилися" ряд депутатів
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2013 03:09
"Луцька мерія страйкуватиме?" - так вони ще не починали працювати, це було б набагато цікавіше.
Знаю чий Показати IP 3 Грудня 2013 09:37
Да це той Оська який вкрав гроші з бондаруками у вкладників банку і зущався з мешканців гуртожитку промбут-6 спитайте людей скільки горя принесли ці виро..ки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus