USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька мерія взялася вчити лучан чистоті

30 Травня 2011 11:48
Луцька влада розпочала інформаційну кампанію з підвищення європейської культури громадян «Зробімо наше місто чистим»

Як повідомили у Луцькій міській раді, міський голова Микола Романюк поставив за мету, щоб 20-річчя незалежності України місто Луцьк зустріло чистим і охайним. «А це неможливо без високої культури громадян та підвищення їх свідомості», - йдеться у повідомленні міськради.

Мета кампанії – підвищити загальний рівень європейської культури громадян шляхом інформування, просвітницької діяльності та моніторингу ситуації; підвищення культурного рівня та іміджу Луцька в межах держави.

Також, як йдеться у повідомленні, одне з завдань кампанії «змінити стереотипне ставлення лучан до міської влади».

В рамках кампанії середі учнів та студентів розповсюдили анкети із запитаннями про їх побажання до ювілею незалежності держави та розвитку міста.

А під час літнього таборування серед молодших школярів буде організовано конкурс малюнків на тему «Як зробити рідне місто Луцьк європейським?».

У міськраді кажуть, що «намагатимуться врахувати у своїй роботі всі конструктивні пропозиції юного покоління».

Також у маршрутних таксі, на рекламних відеоекранах та у засобах масової інформації розмістять соціальну рекламу з використанням меседжів-закликів не смітити та дотримуватися правил культури.

Відповідні оголошення озвучуватимуться на авто- та залізничному вокзалах, а написи з меседжами – будуть в під’їздах, ліфтах та на смітниках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Юлія Показати IP 30 Травня 2011 12:55
Якщо до закликів додати й більшу кількість смітників, та ще й прибирати біля них вчасно, то взагалі буде добре!
1-1 Показати IP 30 Травня 2011 14:19
поставте смітники і не витрачайте сили і гроші на промо-компанію.Люди самі допетрають що і куди.
Manhattan Показати IP 30 Травня 2011 15:12
підтримую. поставте смітники хоча б біля лавок і зупинок на вимогу. а то списують гроші на конкурси для діток.
Manhattan Показати IP 30 Травня 2011 15:16
до речі як там смс-опитування. вже визначили що найбільше незадовільняє лучан у роботі жеків??? чи так і заглохне??
Саша Показати IP 30 Травня 2011 16:04
Вже два роки прибираємо вхід в парк біля тещиного язика. Просили поставити великий контейнер для сміття, бо стоїть маленька урна. Люди зносять сміття, але ніхто його не вивозить. Владо, почуй нас!!! Не чує...
ДПЗ Показати IP 30 Травня 2011 17:36
В нас біля під'їзду стоїть смітник біля лавки. Це не заважає молодим мамам, сидячи на лавочці, кидати на землю насіння, фісташки і т.п. Свідомість однозначно потрібно підіймати. Я за промо-компанію.
Rom Показати IP 31 Травня 2011 08:56
Побільше смітників та побільше міліції! Штраф або виправні роботи - найкращий спосіб виховання населення та поповнення державного бюджету!
Своя Показати IP 31 Травня 2011 23:12
біля лавочок смітники поставити і вздовж радянської в парку там де велике скупчення народу + ввести контроль щоб не смітили насмітив щоб міліціянт підійшов і от сказав шо тра підняти і викинути а як нехоче піднімати нехай накладають штраф або виправні роботи по уборці страшенно засмічених місць.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus