USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцька мерія взялася за коси

7 Серпня 2010 15:04
У міському парку відпочинку імені 900-річчя Луцька 42 організації та установи зорганізували загальноміську толоку – вони вичистили від сміття та довели до пуття майже 13,5 гектара парку.
Про це інформує ІАЦ «Луцьк».
До акції залучили близько 450 працівників структурних підрозділів міської ради, ЖЕКів, навчальних закладів, супермаркетів, будівельних організацій, державної екологічної інспекції.
Чиновницький десант, озброївшись косами, граблями та сучасними косарками, очищав парк від бур’янів і трави, підстригав кущі, очищав річку Сапалаївку від заторів, прибирав сміття.
«Прибирали, бо саме у міських парках у святкові дні буде відпочивати більшість лучан та гостей міста», - вважають учасники акції.
На толоку прийшов і міський голова Богдан Шиба.
«Прибираємо ми своє місто не для когось, а для себе. Бо нам тут жити. І проявити свою любов до міста на ділі має можливість кожен лучанин, взявши участь у загальноміських санітарно-екологічних акціях», - зазначив мер.
Наступні акції відбудуться 13 та 20 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
wiking Показати IP 7 Серпня 2010 15:24
Як не може влада організувати роботу вдало, то нехай сама береться за віники. А прибиральники тим часом нехай у міськраду йдуть - погосподарюють там. Все як за совітів.
неважливо Показати IP 8 Серпня 2010 04:12
За деким якыльки прибиральникыв не став, чистыше не стане. Аби кожен, хто смітить, хоч раз був зорганізований на толоку, місто було б в рази чистішим. А прибиральники - яка зарплата такі й працівники і іх результати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus