USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Луцькі баскетболісти вдруге перемогли київських «вовків»

30 Березня 2015 22:25
Матч-відповідь з київською «Вовчою зграєю» луцький БК «Волиньбаскет» переміг завдяки вдалій першій половині гри. Другу волиняни програли, однак у підсумку зуміли втримати перемогу.

«Волиньбаскет-WOG-Університет» - «Київ-Вовча зграя» - 98:90 (24:20, 29:13, 19:21, 26:36)

Планомірно збільшувати відрив лучани почали у другій чверті, за останні п’ять хвилин якої набрали 17 очок, а пропустили лише три – 30:36, 33:53. Та гості зуміли організувати кам-бек після великої перерви. Відірвавшись на 28 пунктів (72:44), лучани випустили на майданчик резервних гравців. Молодь не впоралася з обов’язками, які на неї поклали, і ледь не програла матч. Виправляти ситуацію знову вийшла стартова п’ятірка – 98:90.

«Ми «зловили ступор» на 5-7 хвилин і ледь не програли гру. Я випустив запасних гравців не завершити матч, а нормально його продовжити. Вони цього не зрозуміли і дуже сильно розслабилися, і ця нервова атмосфера передалась основі. Тому в нас вийшла трішки «валідольна кінцівка», – прокоментував головний тренер БК «Волиньбаскет» Дмитро Чайковський.

«Ми трішки розслабилися: мали перевагу у 28 очок, але анулювали її до чотирьох. Через це й нервували. В другій грі ми недооцінили суперника, і тому така вийшла кінцівка», – продовжує капітан лучан Дмитро Швагринський.

У протоколі матчу у графу «найкращий нападник» знову вписали ім’я лучанина Олега Рудакова (23 очки). Найбільше підбирань за гру зробив Дмитро Швагринський – 11.

Нагадаємо, в першому матчі господарі теж перемогли київських «вовків».

Наступні ігри підопічні Дмитра Чайковського зіграють проти кіровоградської команди «Золотий вік» 17-18 квітня. Матчі відбудуться у спорткомплексі СНУ імені Лесі Українки (проспект Грушевського, 2Б).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вболівальник Показати IP 30 Березня 2015 23:21
Був на матчі. Не погоджуюсь з Чайковським. Запасні якраз досить рівно провели 5-7 хвилин 3 чверті. Ступор зловили якраз після появи Дейни Максима - ранувато йому ще в Вищій лізі виступати. Хоча хлопець досить непоганий як для 15 років. Буду дуже радий якщо місцеві молоді хлопці за допомогою ігор, що залишилися зможуть "підрости" до рівня ліги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus