USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньбаскет» переміг аутсайдерів Вищої ліги

29 Березня 2015 17:49
Луцький баскетбольний клуб «Волиньбаскет-WOG-Університет» перервав чотириматчеву програшну серію у Вищій лізі. Лучани перемогли аутсайдера чемпіонату БК «Київ-Вовча зграя».

«Волиньбаскет-WOG-Університет» - «Київ-Вовча зграя» 98:86 (24:23, 28:16, 23:23, 23:24)

Перед грою тренер лучан Дмитро Чайковський вніс деякі кадрові корективи. «Ми підійшли до гри у новому складі. Ми попрощалися з двома гравцями, дозаявили двох своїх вихованців. Покинув команду Владислав Рижов і Євген Перевертун. У нас були різні погляди на баскетбол. Ми не бачили, щоб вони хотіли змінюватися під нашу систему гри. Завдяки майстерності вони грали і потрапляли в склад, але у відповідальних іграх, було видно, що вони випадають. Хочу хлопцям подякувати, що вони були у нашій команді у непростий для неї час і побажати їм подальшого росту», - сказав Чайковський.

Після важкої першої чверті, де зміна лідера ставалась дев’ять разів, господарі зуміли організувати комфортний відрив у другій. Темп гри після перерви задав Олег Рудаков, принісши своїй команді чотири очки за 32 секунди – 28:23. У наступній атаці двоочковий на свій рахунок записав Петро Глушко – 30:23. До перерви відрив лучан сягнув вже двозначного числа – 52:39. А далі очікувана перемога «волиньбаскетців» - 98:86.

Найкращим бомбардиром матчу став лучанин Олег Рудаков, оформивши дабл-дабл (26 очок + 11 підбирань). Зазначимо, для Рудакова 26 очок за гру це і особистий рекорд у матчах Вищої ліги.

«Не скажу, що всі показали хорошу гру, але всі боролися і продемонстрували бажання грати. Порадував Микола Ніцак, коли всередині матчу була складна ситуація очко в очко, то всі складні м’ячі він забив. Непогано відіграв Петро Гушко в командному захисті. Забивали сьогодні з хорошим відсотком, хоча не таке вже було налаштування, як перед «Хіміком». Перемогли на класі», - резюмував тренер лучан.

Матч-відповідь команди зіграли сьогодні, 29 березня, о 15:00.

Нагадаємо, в попередніх іграх лучани поступилися на виїзді южненському «Хіміку-2».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus