USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі автосалони байдужі до автомобільних виставок

30 Вересня 2010 17:59
Взяти участь у фестивалі «АвтоЛуцьк 2010», який відбудеться 2 жовтня в обласному центрі, зголосилось тільки чотири автомобільні салони.

Про це 30 вересня йшлося під час прес-конференції організаторів заходу.

В рамках проведення фестивалю запланована виставка різних моделей автівок, розповіла редактор журналу «Авто-МІХ» Валентина Мисюк. Однак на офіційне запрошення від імені міського голови відгукнулось небагато салонів, хоча для автодилерів, вважають в оргкомітеті заходу, це «гарна нагода показати себе і знайти потенційних покупців».

Мисюк каже, що кожен автосалон матиме нагоду розказати про свої акції, презентувати експоновані автівки. Разом з тим, вона розуміє чому деякі салони відмовляються від участі.

«Деяких лякає дощова погода. Привезти на захід машину – це додаткові витрати. Багатьом офіційні дилери не дають дозволу на участь в акції. Ну, це їхні справи. В нас кількість учасників необмежена», – зазначила вона.

«Інертна позиція» власників автосалонів, які не виявили бажання взяти участь у виставці, здивувала бізнесмена, директора Інституту розвитку міста Андрія Коваленка.

Такі виставки він вважає справжнім лобіюванням інтересів місцевих виробників та дилерів, а їхня «байдужість» йому незрозуміла.

«Навіть автозавод міг взяти участь. Подібна реклама – це для них копійки. Це ж нічого їм не вартує. В кращому випадку вони продають по дві машини в місяць. Це смішні продажі… У нас в Луцьку нечасто організовуються такі заходи. Треба трохи на людей натиснути. Не змусити, але пояснити, що це для них вигідно», – каже він.

Натомість не втрачає оптимізму заступник директора департаменту економіки Луцької міськради Костянтин Патракеєв, який вважає Луцьк містом з «автомобільною репутацією».

«Ми запрошували всіх, незалежно від форм власності, партійної приналежності. Побачимо в день фестивалю, скільки приїде. Надіємось, буде більше заявлених», – сказав чиновник.

Довідково:

Організатори фестивалю – журнал «Авто-МІХ», автоклуб «Волинь-карт», автоклуб «Віраж», Інститут розвитку міста, Луцька міська рада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus