USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Аби швидше закінчити сесію: луцькі депутати голосували «пакетом»

31 Жовтня 2013 08:19
Щоб швидше впоратися з сесією, обранці луцької громади приймали проекти рішень без обговорення.

Понад 130 питань порядку денного протягом 46-ї сесії Луцької міської ради, що відбулася 30 жовтня, розглянули депутати.

Найдовше, понад три години, розглядали земельні питання, зауваження до кожного з яких виникали у депутата Юрія Веги. Решта депутатів не мали зауважень до більшості питань та пропонували проголосувати за них «пакетом».

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТИ ЛУЦЬКРАДИ ЗВИНУВАЧУЮТЬ КОЛЕГУ У СТВОРЕННІ «ДУРДОМУ»

Ближче до закінчення робочого дня депутати оперативно підтримали чимало проектів рішень без обговорення. Серед них - «Про звіт щодо стану екологічної ситуації в місті Луцьку. Шляхи вирішення та виконання Програм», «Про інформацію завідувача клубу «Патріот Батьківщини» щодо діяльності закладу», «Про Програму забезпечення зберігання документів для соціально-правового захисту громадян в місті Луцьку на 2014 - 2015 роки», «Про внесення змін до додатку рішення міської ради від 17.12.2010 № 2/12 «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька».

Під час повторного голосування обранці громади таки погодилися прийняти в комунальну власність скульптурну композицію сонячного годинника. Також підтримали проект рішення «Про визначення меж скверу на вулиці Даргомижського». Втім, депутати так і не дійшли згоди щодо внесення змін до Статуту КП «Луцькводоканал». Підтримати проект рішення активно закликала їх заступник міського голови Лариса Соколовська, проте лише 12 депутатів проголосувало «за».

Сесія завершила роботу приблизно о 19.30.
«Дякую за роботу, вибачаюся за емоції», - звернувся до депутатів Луцький міський голова Микола Романюк та привітав із святковим днем 31 жовтня (цього дня виповнюється три роки відтоді,як їх обрали депутатами міської ради).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Денис Іванович Показати IP 31 Жовтня 2013 08:41
Такий принцип використовує виконком, це ще раз говорить про те, що депутати не потрібні взагалі. Одноосібне керівництво Романюка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus