USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі маршрутники не хочуть щеплюватися

7 Грудня 2010 10:59
Пасажироперевізники у Луцьку відмовляються від проти епідеміологічних заходів, в тому числі проти вакцинації.

Про це повідомив начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту економіки Луцької міської ради Олександр Середа на засідання комісії, робота якої була присвячена протиепідеміологічним заходам в обласному центрі Волині, – інформує «Волинська правда» .

Заступник луцького міського голови Святослав Кравчук наголосив на тому, що перевізники зобов’язані забезпечити безпеку перебування пасажирів у транспорті.

Мовляв, «ніхто ж не пускає працівника на підприємстві працювати на кухні без санітарної книжки».

Кравчук сказав, що «водії маршрутних таксі поки не зваляться, будуть крутити баранку». А через їхні машини щодня проходять сотні і тисячі людей, які чхають і кашляють.

З в’язку з цим Кравчук запропонував ввести додаткову умову конкурсу на перевезення пасажирів у Луцьку, за якою дозволи на перевезення надаватимуться тільки за умови щеплення водіїв проти вірусних хвороб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
я з луцька Показати IP 7 Грудня 2010 12:58
Господи, що робиться, так ви самі в першу чергу щеплюйтесь показуйте приклад, а потім на других експерементуйте.
чиновники теж не захотіли щеплюватися! Показати IP 7 Грудня 2010 14:43
Коли головний санітарний лікар робила показове щеплення, чомусь НІХТО З ПОСАДОВЦІВ НЕ ПІДТРИМАВ ТАКОГО БЛАГОРОДНОГО ЖЕСТУ!
z Показати IP 7 Грудня 2010 16:17
Не треба робити щеплень, краще понажиратись часнику з цибулею ( хоч такі методи ще нікого не врятували від грипу ) і ходити смердіти, і плювати абсолютно на оточуючих. В громадському транспорті смердять, в установах смердять, в магазинах смердять - тьфу, бидлота!
* Показати IP 7 Грудня 2010 16:28
Це вже порушення прав людини!!!!! Не мождна порівнювати санітарну книжку та щеплення!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus