USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі міліціонери зловили п’ять проституток

19 Квітня 2010 13:06
В обласному центрі працівники міліції здійснили рейд з виявлення злочинів у сфері суспільної моралі.

За одну ніч міліціонерам вдалося скласти 5 адмінпротоколів на повій, що «працювали» на сумнозвісній «вулиці червоних ліхтарів» Луцька – Рівненській трасі, повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.

Рейд-перевірку було розпочато ввечері напередодні вихідних. Разом із працівниками Відділу по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми (ВБЗПТЛ) УМВС України у Волинській області ми попрямували туди, де, ймовірно, у цей день могли б зустріти «жриць кохання». Однак після прибуття до місця призначення багато дівчат обабіч дороги міліціонери не побачили, а ті, що й були, заледве помітивши підозрілий автомобіль, занервували і намагалися сховатися від пильного ока правоохоронців та об’єктиву камери.

Спостерігаючи за повіями, можна було зробити висновок, що все ж таки у чоловіків обласного центру вони користуються неабиякою популярністю, адже повсякчас біля краю дороги зупинялися автівки, а вже через декілька хвилин дівчата зникали зі своїх «робочих місць», після чого згодом з’являлися знову. Проте так тривало недовго: коли до справи взялися працівники міліції, на вулиці не залишилося жодної проститутки, адже правопорушниць за зайняття проституцією затримали та склали на них відповідні адмінпротоколи. До речі, згідно зі статтею 181-1 КУпАП заняття проституцією тягне за собою попередження або накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. А вчинення цього злочину повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення передбачає штраф від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
За словами начальника Відділу по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України у Волинській області полковника міліції Петра Шпиги, такі рейди-перевірки його підлеглі здійснюють постійно з метою виявлення порушниць, які надають платні сексуальні послуги. Протягом цього року працівники ВБЗПТЛ уже склали більше 20 протоколів про зайняття проституцією.

Петро Петрович розповів також, що попереджувально-профілактична робота згодом допомагає затримати злочинців, які організовують свій власний секс-бізнес та займаються сутенерством. Зокрема цього року правоохоронцям уже вдалося викрити організовану злочинну групу, яка забезпечувала заняття проституцією жінкам у Луцьку і, звичайно, за це отримувала від них відповідну платню.

Протидіяти злочинам у сфері суспільної моралі досить непросто, адже здебільшого жінки самі собі обирають такий шлях. Повіями стають круглі сироти, дівчата з неблагополучних, неповних сімей, наркоманки, яким нічим платити за наступну дозу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
VSC Показати IP 19 Квітня 2010 15:09
Девушки себе на жизнь зарабатывают, и никому не мешают жить. За проституцию лучше бы политиков задерживали, они больше вреда приносят, чем девушки.
VHS Показати IP 20 Квітня 2010 08:30
Повністю згідний з VSC. Краще їх взагалі легалізувати, як в Голандії, проводити їх медогляд і т.д., і хай сплачують податки. Буде користь всім.
ллл Показати IP 5 Червня 2013 15:03
непоймешь кто есьть кто
ллл Показати IP 5 Червня 2013 15:05
некого лично нехотел оскорбить
Гість Показати IP 23 Червня 2013 01:01
Если бы девушки были более благосклонны и менее уступчивы,а мужчины с пониженным уровнем тетостерона,то не было бы женщин лёгкого поведения!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus