USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі пенсіонери і ветерани платитимуть у тролейбусах?

27 Жовтня 2009 09:50
Пенсіонери і ветерани платитимуть у тролейбусах символічну плату. Звісно, якщо приймуть таке рішення за засіданнях власних громадських організацій. Про це під час оперативної наради 27 жовтня розповів луцький керманич Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських новин».
Таку ймовірну зміну луцький очільник мотивував тим, що вчора під час «прямого» ефіру на Волинському радіо до нього телефонували численні пенсіонери із проханням обліку пільговиків. Тому й варто запровадити символічну плату, аби оцінити, скільки пільговиків перевозиться у тролейбусах. Це питання скоро обговорять на раді ветеранів.
Додамо, що луцький міськвиконком не має права запроваджувати платню для ветеранів і пільговиків у громадському транспорті, – це заборонено законодавством. А ось громадські організації – наче можуть. «Назвемо це благодійними внесками чи що», – зазначив луцький градоначальник. Щодо розгляду цього питання на раді ветеранів, то луцький очільник переконаний, що таке рішення буде прийняте. За словами пана Шиби, сума буде символічною – близько 5 копійок.
На четверговому засіданні розглядатиметься питання про підвищення вартості проїзду у луцьких маршрутках та тролейбусах. «Маємо об’єктивно розв’язати цю проблему, лише у такому випадку Луцьке підприємство електротранспорту зможе діяти», –  додав луцький очільник. Пан Шиба очікує отримати до 1 листопада «відповіді по всіх позиціях».
Для лучан є й приємна новина: за словами міського голови, профком і страйком підприємства учора вирішили таки відновити рух громадського транспорту в обласному центрі Волині. На думку пана Шиби, це питання «днів і годин». Також луцький мер наголосив на тому, що луцькому депо потрібна щоденна виручка.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2009 11:22
Зарплати ніхто непідвищує а проїзд вже другий раз. З 1 грн до 2. Ми що в столиці живем ?????
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2009 12:10
А що порахувати пенсіонерів і пільговиків без оплати в транспорті неможливо?
Куратор Показати IP 28 Жовтня 2009 09:29
У нас як завжди - не можемо вирішити питання власними силами, то заробимо на людях. Хазяї, блін. Їздять на власних авто і думають, що простим людям 50 коп легко знайти. А ще я думаю, що багато пенсіонерів не захоче платити і 5 коп "благодійного внеску", бо право БЕЗКОШТОВНОГО проїзду гарантоване державою. Та й хіба 5 коп наповнять бюджет тролейбусників?
Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2009 10:37
Може в нас нарешті почистять ряди пільговиків. Краще б перевірили пільгові посвідчення. правильні вони чи ні. А то в де кого на пільги є кілька посвідчень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus