USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі пластуни почали ділитися кров'ю

18 Червня 2013 13:38
У рамках Всеукраїнської акції «Тиждень здачі крові» волинські пластуни вирішили показати приклад лучанам. Акція відбулась сьогодні, 18 червня, - пише Волинський інформаційний портал.

Поблизу Волинської обласної станції переливання крові зібрався гурт пластунів, котрі роздавали листівки Національної скаутської організації України «Пласт» та агітували перехожих здати кров.

Як розповів координатор акції, пластун Назар Стельмах, здати кров зголосились декілька пластунів, переважно - дівчата. «Спочатку я зібрав команду, тобто тих, хто будуть здавати кров, а потім пішов і домовився з банком крові», - розповідає пластун.

До слова, підтримати сміливців вирішили й молодші пластуни, яким ще не виповнилось 18 років і які, відповідно, не можуть ще здавати кров.

Варто зауважити, що координатор акції теж неповнолітній, однак долучився до заходу, бо усвідомлює, що нестача крові в банку крові таки існує.

Нагадаємо, сьогодні стартував всеукраїнський марафон «Тиждень здачі крові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus